Bilete “Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli

“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
1 iunie 2024, Ora 11:00

Info eveniment: “Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli

De 1 Iunie, cel mai mare spectacol dedicat copiilor va avea loc la Sala Palatului. Va fi un eveniment în care Tanti Prezentatoarea le va dezvălui copiilor cum s-au născut toate personajele Zurli!

„Eu sunt Maya” este spectacolul pe care Mirela Retegan l-a pregătit pentru Ziua Internațională a Copilului.

Din dragoste pentru fiica ei, a creat Lumea Zurli. Din dragoste pentru copii, Mirela creează an de an noi personaje, cântece și formate.

Și anul acesta, 1 Iunie se sărbătorește la Sala Palatului, cu toate personajele Zurli! Cu bucurie și cu multe surprize, de la intrare până la plecare!

„Aleg Sala Palatului, pentru că e cea mai mare sală de spectacole din România. An de an, jumătate dintre locuri sunt cadoul nostru pentru asociațiile partenere. Iar Sala Palatului e cel mai bun loc pentru orice vreme. Dacă plouă, nu te plouă, dacă e caniculă, nu e prea cald. Am încercat, de-a lungul anilor, toate variantele: e cea mai bună alegere și pentru artiști, și pentru copii”, a declarat Mirela Retegan, legat de alegerea locației, într-o zi cu multe evenimente.

Tanti Prezentatoarea promite un spectacol în care veselia și emoția se vor împleti în cel mai autentic mod. Copii, părinți și bunici vor umple sala de suflete de copilași veseli și dornici să trăiască bucuria acestei zile!

Ca în fiecare an, Zurli e cea mai mare desfășurare de forțe și deja spectacolul e unul cu tradiție în istoricul Zurli.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles