Bilete RESPIRO - Vacanta pe acoperis

RESPIRO -  Vacanta pe acoperis
23
mar
RESPIRO - Vacanta pe acoperis
Sala Mare ARCUB , Str. Lipscani nr. 84 – 90, Bucuresti
23 martie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: RESPIRO - Vacanta pe acoperis

Compania de teatru independent RESPIROComp., în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB, prezintă, sâmbătă, 23 martie 2024, ora 19:00, la Sala Mare ARCUB, comedia dulce-amară „RESPIRO – Vacanță pe acoperiș”.

 

Spectacolul regizat de Corina Dragomir (care a obținut premiul pentru Cea mai bună regie pentru această producție – a VIII-a ediție a competiției Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B) este o adaptare a celei mai bune piese românești a anului 2018„Matilda și Groparii” de Stela Giurgeanu. Plasat într-un decor minimalist, compus din pânze albe, pe care se proiectează amintiri dintr-o viață anterioară, spectacolul este prezentat publicului de Ada Navrot (premiul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul Sonia – a VIII-a ediție a competiției Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B), Ioana Abur, Laura Vasiliu, Dorin Enache și Cătălina Nichitin.

Povestea prezentată pe scena ARCUB este o comedie dulce-amară despre trei cumnate hotărâte să se confrunte cu provocările unui nou început, pe un acoperiș. Spectacolul este un rollercoaster de emoții și răsturnări neașteptate de situații, o poveste despre autocunoaștere, despre puterea de a merge mai departe și despre speranță.

„RESPIRO – Vacanță pe acoperiș” provoacă, emoționează, încurajează la reflecție și oferă momente de respiro prin umor.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online de pe arcub.ro, Entertix.ro, precum și de la casa de bilete ARCUB (strada Lipscani nr. 84-90).

Prețuri bilete:

Cat. I – 50 lei;

Cat. II – 35 lei.

 

RESPIRO – Vacanță pe acoperiș | 23 martie 2024, ora 19.00 | Sala Mare ARCUB

adaptare după „Matilda și Groparii” de Stela Giurgeanu

Cu: Ada Navrot, Ioana Abur, Laura Vasiliu, Dorin Enache, Cătălina Nichitin

Regia: Corina Dragomir

Scenografie: Ileana Zirra

Costume: Bianca Popp

Video: Teona Galgoțiu și Teodora Roșu

Concept și realizare afiș: Ileana Zirra

 

Durata spectacolului: 1 oră și 50 minute (fără pauză)


Spectacol produs de RESPIROComp., companie de teatru care adună actori și regizori din diferite generații. Scopul acestor profesioniști este de a vorbi prin arta lor despre temele actuale ale societății.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles