Bilete DISKOTEKA FESTIVAL

DISKOTEKA FESTIVAL
20-22
sep
DISKOTEKA FESTIVAL
PARC PALAS MALL, IASI
20 - 22 septembrie 2024

Info eveniment: DISKOTEKA FESTIVAL

Dragii noștri nostalgici,

 

Avem o veste importantă legată de cea de-a patra ediție a Diskoteka Festival, programată să aibă loc pe 7, 8, 9 iunie 2024.

 

Din motive care transcend pasiunea noastră comună pentru muzică de calitate, trebuie să vă informăm că, din cauza alegerilor din România, prevăzute să se desfășoare chiar pe 9 iunie 2024, autoritățile au interzis desfășurarea oricărui fel de manifestare, astfel încât ne-au pus în situația de a reprograma Festivalul nostru mult așteptat.

 

Dar, nu lăsăm aceste schimbări să ne oprească.  În septembrie ne revedem la Iași!

 

 Diskoteka Festival  20, 21, 22 septembrie 2024

 

Din cauza acestor schimbări de dată, ne confruntăm și cu mici schimbări în lineup-ul de artiști, deoarece unii dintre ei au alte angajamente în septembrie. Dar nu vă faceți griji, LINE-UP-ul va fi EXCEPȚIONAL.

 

Stați pe-aproape, pentru că în perioada următoare vom dezvălui toate detaliile și surprizele pe care le-am pregătit pentru voi!

 

IMPORTANT  Toate biletele deja achiziționate, fie că sunt fizice sau electronice, își păstrează valabilitatea pentru Diskoteka Festival Septembrie 2024.

Copiii sub 7 ani intră gratuit

Vă așteptăm cu brațele deschise!

 

Pentru mai multe informații, contactează-ne!

 contact@diskoteka.ro

 0744 220 757

 www.diskoteka.ro

 

Pregătiți-vă pentru o călătorie emoționantă în timp și spațiu. Până atunci, păstrați muzica în inimi și zâmbetul pe buze! 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles