Bilete MICA SIRENA

MICA SIRENA
30
iun
MICA SIRENA
Teatrul Ion Creanga SALA MARE, PIATA AMZEI Nr. 13, Bucuresti
30 iunie 2024, Ora 11:00

Info eveniment: MICA SIRENA


MICA SIREN
Ă

Scenariul și adaptarea: Gabriela Dumitru
Regia: 
Gabriela Dumitru
Decorul: Andrei Răduț
Costumele: Roxana Răduț
Coloana sonoră: Andrei Petre-Tatu

Cu: Grațiela Teohari-Duban (Mica sirenă), Robert Ciupitu (Prințul), Liliana Donici (Peștișorul de aur), Ciprian Niculae (Zeul apelor), Ilinca Atanasiu (Vrăjitoarea apelor), Valeria Stoian (Racul).

Recomandat copiilor peste 4 ani
Durata: 45 min

 

Ariel, fiica cea mică a Zeului apelor se îndrăgostește de un prinț – un om – și, nesocotind legile tatălui său, riscă totul pentru a fi împreună cu el. Astfel tânăra sirenă o întâlnește pe Vrăjitoarea apelor, Caracatița, cu care face un pact, iar în schimbul sufletului, printr-o poțiune magică, îi dăruiește picioare. Alături de prietenii ei, Peștișorul de aur și Racul, Mica Sirenă pornește în această incredibilă și necunoscută aventură. Înțelepciunea și dragostea părintească o vor ghida și păzi la tot pasul.

Vă invităm să descoperiți alături de noi povestea creată de Hans Christian Andersen. Un spectacol care vă plasează în mijlocul acțiunii și își propune, să vă poarte prin fascinanta lume din adâncuri. Un muzical menit să vă facă să vă îndrăgostiți de Ariel, sirena care a înfruntat întreg Universul pentru un OM.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles