Bilete AM ALES CU INIMA-OLGUTA BERBEC SI REMUS NOVAC

AM ALES CU INIMA-OLGUTA BERBEC SI REMUS NOVAC
5
nov
AM ALES CU INIMA-OLGUTA BERBEC SI REMUS NOVAC
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
5 noiembrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: AM ALES CU INIMA-OLGUTA BERBEC SI REMUS NOVAC


Folclorul nostru este sufletul secular al romanilor iar cufărul purtat de acesta pe spatele timpului a adunat o zestre de nestemate nepieritoare, devenind simboluri ale identității noastre naționale.


"Căci nu există bucurii mai de preţ ca averea de cuget şi simţire inclusă şi păstrată cu sfântă grijă de-a lungul vremurilor în adâncul  sufletului românesc, al moşilor şi strămoşilor noştri.” Alexandru Vlahuță


Era nevoie de un spectacol extraordinar care sa reamintească tuturor generațiilor cât de important este sa ne știm rădăcinile și sa ne vibreze inimile laolaltă ascultând muzica neamului nostru.


Pe 5 noiembrie portile Salii Palatului din Bucuresti devin neincapatoare
pentru un spectacol sarbatoare „Am ales cu inima” in care inegalabila Olguta Berbec alaturi de sotul sau, Remus Novac si de invitati speciali ne va purta pe ritmuri oltenesti si nu numai.


Cu o distributie de exceptie in care regasim mari nume ale folclorului romanesc impreuna cu Orchestra Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros, sarbatorim cantul, portul, voia buna si zestrea neamului nostru.


Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcel Pavel, Ionut Fulea, Vladuta Lupau, Alexandru Bradatan, Andreea Voica, Angelica Flutur, Catalin Iancu precum si tanara speranta Natalia Popescu alaturi de Olguta Berbec si Remus Novac,
sunt cei care ne vor incanta sufletele si cu care vom dansa in seara de 5 noiembrie.


„În cea  mai frumoasă perioadă a carierei noastre suntem  pregătiți să venim în fața  marelui public de la Sala Palatului, cu cântecele ce ne-au făcut cunoscuți, aduse într-o formă  artistică de orchestra Lăutarii și maestrul dirijor Nicolae Botgros” ne dezvaluie Olguta Berbec.


Spectacolul incepe la ora 19:00.


Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles