Bilete Multisenzorial Tribute Coldplay & Imagine Dragons

Multisenzorial Tribute Coldplay & Imagine Dragons
11
oct
Multisenzorial Tribute Coldplay & Imagine Dragons
MINA Museum, George Constantinescu 2 – 4, Bucuresti
11 octombrie 2024, Ora 21:30

Info eveniment: Multisenzorial Tribute Coldplay & Imagine Dragons

 Experimentați farmecul concertelor "Multisenzorial", unde locații impresionante din România sunt transformate în scene fascinante pentru un eveniment muzical captivant. Aceste concerte oferă o experiență multisenzorială unică, invitând publicul să se scufunde într-o atmosferă unde lumina lumânărilor și puterea muzicii se contopesc pentru a crea o experiență de neuitat. Fiți parte din magia melodiilor binecunoscute ale trupelor Coldplay și Imagine Dragons, aduse la viață de Cvartetul de Coarde Sonore la Muzeul MINA din București, toate sub strălucirea a mii de lumânări și proiecția expoziției imersive.

 

Informații Generale

 

Locație: Muzeul MINA, București.

Data și ora:  11 octombrie 2024, de la 21:30

Durata: Concertul durează 45 de minute (porțile se deschid cu 30 minute înainte de începerea concertului). Bucurați-vă de un concert multisenzorial și de o expoziție de artă digitală imersivă 360º

Muzicieni talentați vor interpreta piesele trupelor ColdPlay și Imagine Dragons înconjurați de mii de lumânări. 

Performers: Sonore String Quartet  
Vârsta minimă necesară: 5 ani sau mai mare

 

Vă rugăm să rețineți că lumânările sunt din ceară și cu mecanism electric din motive de siguranță.

Biletul își pierde valabilitate odată cu începerea evenimentului. Încercăm tot timpul să acomodăm întârzieri cât timp nu compromitem experiența artiștilor și celorlalți spectatori, însă ne rezervăm dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început sau de a vă așeza într-o secțiune din altă categorie de bilete. Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

 

Locurile sunt alocate în ordinea venirii în secțiunea pentru care aveți bilet.
Biletul își pierde valabilitate odată cu începerea evenimentului. Încercăm tot timpul să acomodăm întârzieri cât timp nu compromitem experiența artiștilor și a celorlalți spectatori, însă ne rezervăm dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început sau de a vă așeza într-o secțiune din altă categorie de bilete. Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

 .

 

Dacă doriți să rezervați un concert privat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la admin@povestidinbucuresti.com

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles