Bilete Camera din camera

Camera din camera
30
iun
Camera din camera
Teatrul Municipal Bacovia - Sala Mare, Bacau
30 iunie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: Camera din camera

Stagiunea 2023-2024

Camera din cameră

Regia și coregrafia: Filip Stoica

Scenografia: Clara Pop

Muzica și sound design: Sever Andrei 

Lighting design Filip Stoica

Dramaturgie Matei Grunberg și Filip Stoica 

Distribuția: Minodora Broscoi, Marian Dumitru, Bianca Babașa, Alexandru Bodron, Kiki Simion, Eva Cosac

*Un proiect în parteneriat cu Scuze Noi și co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 Durata: 1 h

 Spectacol recomandat publicului general

Spectacolul de teatru-dans "Camera din cameră" este o explorare profundă a temei singurătății, prezentată într-un mod inovator și captivant. 

Fiecare mișcare este coregrafiată cu atenție, iar îmbinarea cu sound design-ul sofisticat creează o experiență senzorială complexă. Sunetele și muzica accentuează stările emoționale și transformările spațiului, aducând un strat suplimentar de profunzime spectacolului. 

"Camera din cameră" este o lucrare ce se remarcă prin delicatețea și intensitatea cu care explorează emoțiile umane, demonstrând că singurătatea poate fi trăită și împărtășită, chiar și atunci când pare că nu există nicio conexiune directă între indivizi. În acest univers, personajele sunt singure împreună, fiecare trăind propria sa izolare în prezența celorlalți.”

Regizorul și coregraful Filip Stoica

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles