Bilete WE LOVE RETRO

WE LOVE RETRO
7
sep
WE LOVE RETRO
Romexpo Parcarea B, Bulevardul Expozitiei, Bucuresti
7 septembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment: WE LOVE RETRO

Dupa succesul din 2018, We Love Retro revine la Bucuresti in data de 7 septembrie 2019 unde vor urca pe scenă: Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic și Dj Quicksilver.

Datorita cererii mari de bilete la evenimentul We love retro Bucuresti, organizatorii sunt nevoiti sa mute locatia de desfasurare de la Sala Polivalenta la Romexpo, parcarea B

Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor ‘90 cu o producție de excepție marca Spotlights.

 

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena Rap și a cucerit-o cu succesul imens al piesei “Gangsta Paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în Billboard în 1995. În 2019, pe 7 septembrie Coolio vine la București în cadrul We Love Retro pentru cel mai tare spectacol al său de până acum.

[Gangsta’s paradise, C U When U Get There, Ooh La La, I Like Girls]

Nana, celebrul rapper cu milioane de discuri vândute în întreaga lume și cunoscut pentru hit-urile “Lonely”, “He’s comin”,  “Remember the time” și “Free” vine la București unde va cânta live pentru publicul retro de toate vârstele.

[Lonely, He’s Comin’, Remember The Time, Dreams]
Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro Bucure
ști un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!
[Cotton Eye Joe, Hold Me For A While, The Chase, Spirit Of The Hawk]

East 17 erau băieţii un pic mai cool şi mai răi decât adoraţii tuturor fetelor. Grupul a avut un mare success între anii 19991 şi 1999 şi  a vândut 18 milioane de albume în toată lumea. Piese precum House of love, West End Girls, Let it rain, Stay Another Day, Hold My Body Tight au făcut ravagii printre adolescenţii acelor vremuri şi nu numai.

[It’s alright, Stay another day, If you ever, Let it rain]

No Mercy aduce la București alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!
[Where do you go, Don't Make Me Live Without You, When I die, Missing]

E-rotic este un duo cunoscut în Europa datorită pieselor “Max, don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed, “Who wants to live forever” și “Love Message”. Mixul lor spectaculos între stilul pop și dance va putea fi auzit la WE LOVE RETRO București.

[Fred Come To Bed, Help Me Mr Dick, Willy Use a Billy Boy, Gotta Get It Groovin’]

Dj Quicksilver, unul dintre cei mai renumiți dj-i ai anilor 90, cunoscut pentru piesele “Bellissima”, “Heart of Asia”, “Planet Love” și “Free” te așteaptă pe 7 septembrie la We Love Retro București.

[ Bellissima, Heart of Asia, Planet Love, Free]

Accesul in cadrul evenimentului The Carnival se va putea face incepand cu ora 12, iar in cadrul evenimentui We love retro incepand cu ora 17:00.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, puteti accesa www.weloveretro.ro sau pagina de facebook al evenimentului https://www.facebook.com/WeLoveRetroRomania/ .

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles