KULT FEST 2021
9-11
iul
KULT FEST 2021
STADIONUL MOLDOVA, ROMAN
9 - 11 iulie 2021

Info eveniment

Dragi Festivalieri KULT, 

NE ESTE TARE DOR DE VOI!

 

Ne este greu să scriem aceste rânduri pentru al doilea an la rând, dar am sperat până în ultimul moment să reușim să ne vedem și în vara aceasta și să recreem atmosfera senzațională de prietenie din anul 2019.

 

În toată această perioadă dificilă pe care o traversam, echipa KULT Fest împreună cu PARTENERII am încercat găsirea unei soluții de organizare a festivalului, dar din păcate, acest lucru presupune un efort prea mare din punct de vedere financiar și logistic, așa că am decis să amânăm festivalul pentru vara anului 2022. 

 

KULT Fest este festivalul comunității romașcane și al prietenilor din România, iar restricțiile oficiale în vigoare ne fac imposibilă misiunea noastră de a ne distra și relaxa în așa fel încât să asigurăm siguranța sanitară pentru toți participanții.

 

Vă promitem că nu renunțăm si vă încurajăm să ne susțineți în continuare. Dacă sunt totuși printre voi persoane care doresc să primească banii înapoi, au 30 de zile de la publicarea acestui anunț, să urmeze politica de retur Entertix și Iabilet (pentru cei care au cumpărat online) sau să ne trimită email pe adresa hello@kulthub.ro o poza cu biletul, numele și cu IBAN-ul în care vor sa fie restituiți banii (pentru cei care au cumpărat din locații partenere). 

 

Pentru că dorim să vă aducem măcar o parte din bucuria KULT Fest, împreună cu PRIMARIA MUNICIPIULUI ROMAN, vă pregătim un eveniment special la sfârșitul verii acesteia, în Parcul Zăvoi. Mai multe informații vom comunica în curând.

 

Cu dor de voi și de distracție,

Echipa KULT Fest.
KULT Fest este un festival generalist, dedicat tuturor vârstelor, care unește muzica de calitate, cultura, educația și atracțiile dinamice, cu rolul de a oferi experiențe inedite tuturor participanților.

Aflat la a cincea ediție, KULT Fest se desfășoară în perioada 9 - 11 iulie 2021, pe Stadionul Moldova din Roman.

Festivalul oferă atracții inedite: zboruri cu balonul cu aer cald, arte vizuale, zona de streetfood, spatiu de joacă pentru copii, concursuri și diverse activități în aer liber.

www.kultfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/

Instagram: @kultfestro

Urmărește aftermovie KULT Fest 2019

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului își dă acordul de a fi fotografiat și filmat în spațiul de eveniment, în scopul promovării festivalului.

Copiii cu vârsta sub 7 ani vor intra gratuit. Dovada se face pe baza certificatului de naștere. 

 


Vita de VieTaxiSuie PaparudeGrasu XXLGuess WhoArgatu & Mos MartinRoman MassiveVama

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles