OCV15 – GORAN BREGOVIC LIVE
15
iun
OCV15 – GORAN BREGOVIC LIVE
Stadionul Municipal Sfantu Gheorghe, Str. Stadionului, Sfantu Gheorghe
15 iunie 2018, Ora 18:00

Info eveniment

Goran Bregovic este artistul contemporan despre care se spune că a concertat în cele mai multe locuri de pe planetă, respectiv din Siberia, până în New York, din Africa și până în Australia, a cântat în sate, în piețe, în săli de concert renumite, dar și în fața a 500.000 de oameni.

 

Muzica lui are acorduri sârbești, croate, bulgărești, românești și ungurești. Este un superstar mondial aflat la apogeul carierei. A cântat pentru sârbi și croați, bosniaci și kosovari, creștini și musulamni – reușind să „unească” etnii și religii. Pe 15 iunie, cotidianul Observatorul de Covasna aniversează 15 ani de existență cu un super concert GORAN BREGOVIĆ & The Wedding & Funeral Orchestra, la care se vor adăuga alți artiști din România și Ungaria.

 

La sfârșit de 2017, Goran Bregović a lansat cel mai recent album al său „Three Letters from Sarajevo” care conține colaborări de excepție cu artiști din noul val precum Asaf Avidan sau Bebe, criticii afirmând că artistul se află în cel mai important moment al carierei sale. Spectacolul de la Sfântu-Gheorghe va prezenta piese de pe noul album, dar și majoritatea hiturilor care l-au făcut celebru pe Bregović, între care „Kalashnikov”, „Ederlezi”,  „In the Death Car”și „Gas Gas”.


Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide