OCV15 – GORAN BREGOVIC LIVE
15
iun
OCV15 – GORAN BREGOVIC LIVE
Stadionul Municipal Sfantu Gheorghe, Str. Stadionului, Sfantu Gheorghe
15 iunie 2018, Ora 18:00

Info eveniment

OCV15 – GORAN BREGOVIC LIVE

 

Goran Bregovic este artistul contemporan despre care se spune că a concertat în cele mai multe locuri de pe planetă, respectiv din Siberia, până în New York, din Africa și până în Australia, a cântat în sate, în piețe, în săli de concert renumite, dar și în fața a 500.000 de oameni.

 

Muzica lui are acorduri sârbești, croate, bulgărești, românești și ungurești. Este un superstar mondial aflat la apogeul carierei. A cântat pentru sârbi și croați, bosniaci și kosovari, creștini și musulmani – reușind să „unească” etnii și religii. Pe 15 iunie, cotidianul Observatorul de Covasna aniversează 15 ani de existență cu un super concert GORAN BREGOVIĆ & The Wedding & Funeral Orchestra, la care se vor adăuga artiștii Carla’s Dreams din România și 4 For Dance din Ungaria.

 

Carla's Dreams este fără doar și poate cea mai în vogă trupă din România. Proiectul muzical ce a luat naștere în 2012 în Republica Moldova, se poate lăuda cu un număr impresionant de hit-uri lansate în ultimii ani și recorduri de vizualizări pe Youtube, acolo unde pagina trupei are peste 1 milion de abonați.

 

4 For Dance este probabil cea mai cunoscută trupă de dansatori din Ungaria. Formată în 2004, 4 For Dance abordează cu umor ritmuri moderne inspirate de folclorul maghiar. Dansatorii au câștigat cel mai important concurs de talente al Ungariei și apoi succesul a venit natural, cu reprezentații în peste 40 de țări și o prestigioasă victorie la Cupa Mondială de dans de la Montreal, eveniment organizat sub patronajul UNESCO.

 

Pagina de eveniment: https://bit.ly/GoranRO

 

ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Mioveni
Zona picnic Faget
Electric Castle
13-17
Iul
Electric Castle
Cluj-Napoca
Bontida
EXIT FESTIVAL 2022
7-10
iul
EXIT FESTIVAL 2022
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
KISS, Whitesnake, Powerwolf
16
iul
KISS, Whitesnake, Powerwolf
Bucuresti
ROMEXPO
Trends
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles