Bilete CONACE SI VIN

CONACE SI VIN
26
oct
CONACE SI VIN
Crama Basilescu,
26 octombrie 2019, Ora 10:00

Info eveniment: CONACE SI VIN


Conacul este reședinta din provincie a nobililor feudali, sau boierilor, moșierilor mari proprietari de pământ. În cadrul satelor mari de pe marile proprietăți, în centru se afla conacul proprietarului (villa rustica), iar lângă el locuințele pentru muncitorii agricoli. Ele sunt clădiri diferite de castel, dar nu se poate face între ele o delimitare clară.

Pe 26 octombrie organizăm o vizită la Conacul Bellu si Conacul Pană Filipescu plus o vizită la Crama Basilescu cu o degustare de 6 vinuri.

- plecăm la 10.00 din Piata Victoriei către Filipeștii de Tărg la Muzeul Conacul Pană Filipescu

- 13.00 ajungem la Muzeul Conacul Bellu, ascultăm povestea conacului de la un ghid autorizat apoi ne îndreptam către degustare.

- 14.30 suntem la Crama Basilescu unde ascultam povestea cramei, facem o plimbare prin vie și degustăm cele 6 vinuri alături de platouri de brânzeturi și fructe.

- 16.30 luam masa, socializăm, povestim și facem poze.

- 19.30 suntem inapoi în Piața Victoriei.

Pretul: 250 ron. Include: intrarea la ambele conace, transport, apa si cafea, masa cu antreu, fel principal si desert plus un vin din partea casei.

Numar grup: 10-38.

Pentru inscrieri, lasa-ne un mesaj pe Messenger sau ne poti apela la numărul de telefon 0731700248.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles