Aire Flamenco Theatre
24
oct
Aire Flamenco Theatre
Sala de spectacole Mihai Perian a liceului de muzica Ion Vidu,
24 octombrie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Pe data de 24. 10. 2019, ora 20:00, în sala de concerte la Colegiului Național de Arte „Ion Vidu", experimentează arta flamencoului, cu toate substraturile sale. Bucură-te de pasiunea artiștilor Aire Flamenco Theatre, transpusă în muzica și dansurile interpretate de aceștia. Formația rusă, originară din Saint Petersburg, vine la Timișoara International Dance Festival pentru tine și au pregătit un spectacol cu totul inedit- LiberFlamenco, fiind acompaniați de vocea uimitoare a unicului  José Luis García Bravo.

 

Ai ocazia de a te bucura de formația Aire Flamencio Theatre în sala cu cea mai bună acustică din oraș! Sala de spectacole „Mihai Perian" a C.N.A. „Ion Vidu" va integra perfect atmosfera sensibilă, intimă a flamencoului, pe care coregrafa talentată, Ekaterina Tsvetkova, împreună cu formația sa o va aduce mai aproape de tine.

LOCURILE sunt LIMITATE! Asigură-ți-L pe AL TĂU, ACUM!

Bucură-te de frumusețea fuziunii de ritm, energie și creativitate a interpreților Aire Flamenco Theatre. Lasă-te cuprins de băteile palmelor și a pantofilor dansatoarelor, acompaniate de linia melodică a coardelor crude de chitară, împletită cu clapele de pian și vocea amplă a vocalistului.

Ești la un click distanță de a începe să scri povestea ta de flamenco. Cumpără un bilet ACUM!

Simte vibrația parchetului și urmărește, alături de noi, estetica mișcărilor siluetelor întrepătrunse în jocurile de lumini și umbre.

Vino împrună cu noi și descoperă focul pasiunii proprii, dând clic AICI!

Un fragment al frumuseții flamencoului

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles