Gala UFT Ultimate Fighting Tournament 8
26
oct
Gala UFT Ultimate Fighting Tournament 8
Sala Sporturilor Horia Demian, Splaiul Independentei, nr. 6, Cluj-Napoca
26 octombrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment


UFT 8 – Ultimate Fighting Tournament 8

Gala Internațională de MMA si Kickbox în cușcă!

 

Cușca UFT revine pentru o nouă seară plină de adrenalină, în data de 26 octombrie 2019, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

 

UFT 8 - Ultimate Fighting Tournament 8 îl va avea în primplan pe câștigătorul SHOWului de Televiziune EXATLON ROMÂNIA 2019, Ion Surdu, deținătorul Centurilor UFT MMA și SNF MMA la categoria -77kg.

 

Ion Surdu este #1 în România, în clasamentele de specialitate, la categoria -77kg și locul 14 din 200 de luptători din Europa de est.

 

UFT 8 vă propune cel mai spectaculos eveniment de MMA și Kickbox în cușcă de până acum. Vor lupta cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca precum și cei mai spectaculoși luptători din țară.

 

UFT 8 vine să vă încânte cu un senzațional show de sunet și lumini, animatoare, DJ & MC dar și cu Lupte Internaționale de MMA și Kickbox !!!

 

Ultimate Fihting Tournament 8 îi va avea prezenți, ca și invitați, pe unii dintre cei mai importanți luptatori din România !!!

 

Mai multe detali puteți găsi pe www.facebook.com/uft.ro

contact@uft.ro

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles