Bilete Overnite

Overnite
30 nov
1 dec
Overnite
The Ark, Str. Uranus 150, Bucuresti
30 nov - 1 dec 2019, Ora 22:00

Info eveniment: Overnite


Nu știm alții cum sunt, dar noi când ne gândim la locul nașterii noastre, la valorile naționale și la noaptea dintre Sfântul Andrei și Ziua României, ne surâde ideea unei petreceri Overnite neo-tradițională. 
Locul de desfășurare, The Ark, este o clădire de patrimoniu a Bucureștiului, construită în 1898 prin intervenția marelui inginer Anghel Saligny, reinventată în 2018 și transformată într-un hot spot cultural și social al capitalei.
Istoria recentă o vom rescrie printr-o noapte de muzica exclusiv românească. De la Maria Tănase și Aurelian Andreescu la Gabriel Cotabiță și Eva Kiss sau de la Class, O-Zone și 3 Sud Est până la Smiley, Inna și Vama Veche.
Amprenta prezentului și a viitorului o vom pune prin picturile unuia dintre geniile autentice actuale, Vladinsky, care va expune în cadrul petrecerii câteva lucrări reprezentând o scurtă retrospectivă a diferitelor colecții realizate în ultimii ani.
BILETE: 
20 lei online 
25 lei la locație (capacitate limitată)
Guestlist deschis până la ora 23:00
REZERVĂRI: 0745168095
DRESS CODE: Wear your attitude
NOTE TO SELF: Hai să dăm mână cu mână!
Acces 18+
Parteneri: Mysterium | Corona | Matusalem | Disaronno | Schweppes
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles