Bilete We Love Retro Anii 2000

We Love Retro Anii 2000
6
mar
We Love Retro Anii 2000
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
6 martie 2021, Ora 21:00

Info eveniment: We Love Retro Anii 2000

După șase ediții de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, vine cu un nou Retro Party, cu muzica anilor 2000, pe 6 martie 2021 la Sala Polivalentă, BT Arena! Dacă până acum ne-am distrat pe muzica anilor 90’ la We Love Retro, anul acesta vom retrăi și cea mai tare experiență retro a anilor 2000 la We Love Retro Ediția 2000’s.

We Love Retro Ediția Anilor 2000 ne va întoarce în timp la cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă!

 

Artiștii prezenți la eveniment:

T.A.T.U Feat Julia Volkova va pregăti un show incediar, în care vor răsuna hituri cunoscute de întreaga lume: All The Things She Said, Not Gonna Get Us,  All About Us și multe altele. Primul album a câștigat discul de platină internațional.  http://bit.ly/2Srdeao

 

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea. Alte hituri de senzație:  Kusha Las Payas, Un Blodymary.

http://bit.ly/2OARw2o

 

Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you şi It Feels So Good. Alte hituri de senzație: Can't Make Up My Mind, Alive.

http://bit.ly/39divcg

 

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 Pump It Up!, care a ajuns în top 10 în toată Europa.  Alte hituri de senzație: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.

http://bit.ly/2H4RITn

 

DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.

http://bit.ly/2uqLeeX

 

Fly Project este una din cea mai de succes trupă românescă, care a debutat în anii 2000.  Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania. Alte hituri de senzație: Sare, Lumea Mea, Cheyenne.

http://bit.ly/388xHXV


Vino să retrăiești atmosfera memorabilă a anilor 2000 și să dansezi până dimineață la cel mai tare Retro Party, We Love Retro!

Regulamentul: http://weloveretro.ro/cluj/regulament/
Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri, respectând ordinea în care au fost făcute solicitările.
În cadrul evenimentului vor fi organizate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face doar pe baza de tokene. Refund-ul poate fi realizat începând cu ora 24:00.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles