MOZART GROUP
10
iun
MOZART GROUP
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
10 iunie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

Dragi fani ai evenimentului MozART Group!

 

Știm cât de mult v-ați dorit să participați la acest concert, așa cum știm și cât de nerăbdători sunt cei de la MozART Group să cânte în fața dumneavoastră!

Însă, având în vedere situația incertă și deloc favorabilă domeniului artistic, și ținând cont de factori care nu depind de noi, suntem forțați să amânăm încă o dată acest spectacol. Această decizie aparține companiei Podium Shows în calitate de organizator al concertului, și nu este influențată de MozART Group.

 

Din pricina pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor curente asupra organizării de spectacole și concerte, am fost nevoiti sa reprogramam concertul MozART Group pentru data de 10 iunie 2022. Siguranța și sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru PODIUM SHOWS.

 

În calitate de organizatori ai acestui eveniment, pentru noi este esențial ca dumneavoastră, spectatorii noștri, să vă bucurați de acest concert din plin, în cele mai bune condiții de siguranță.

 

Cei care au luat bilete atât pentru anul 2020 cât și pentru 2021, le vor putea folosi pentru anul 2022.

 

În aceste momente în care solidaritatea și înțelegerea primează, vă mulțumim pentru că ați fost și sunteți alături de noi și sperăm să ne vedem sănătoși la concertul din 10 iunie 2022.

 

ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Mioveni
Zona picnic Faget
INIMO
19-21
aug
INIMO
Iasi
Stadionul Emil Alexandrescu
CODRU Festival 2022
25-28
aug
CODRU Festival 2022
Timisoara
Padurea Bistra
Music at Flight Festival 2022
2-4
sep
Music at Flight Festival 2022
Timisoara
Aerodrom Utilitar Cioca
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles