MOZART GROUP
MOZART GROUP
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
, Ora 19:00

Info eveniment

In atentia tuturor spectatorilor care au achizitionat bilet pentru spectacolul Mozart Group din 16 martie, Bucuresti, Sala Palatului.

Avand in vedere recenta informare din partea Ministerului Afacerilor Interne din data de 8 martie 2020, dorim sa anuntam noua data de desfasurare a spectacolului: Concertul Mozart Group va avea loc in data de 6 iunie 2020  ora 19:00 la Sala Palatului, Bucuresti.

Toti spectatorii care au achizitionat deja bilet pentru spectacolul din 16 martie, pot folosi acelasi bilet pentru a participa la spectacolul din 6 iunie, nefiind nevoie de modificarea datelor inscrise pe bilet. Biletele nu sunt rambursabile. Vă mulțumim pentru înțelegere.


"Nu ti-a plăcut muzica clasică până acum? Aici iti este locul!"

MozART Group

Așa a apărut Grupul Mozart - un cvartet a cărui misiune este aceea de a fuziona muzica clasică cu momente de umor plin de candoare, pentru toate gusturile.

Spectacolele lor prezintă o serie a celor mai cunoscute piese clasice și pop într-o reprezentație presărată cu umor, care păstrează mereu publicul cu zâmbetul pe buze.

Echipa poloneză, care lucrează împreună din 1995, a realizat turnee în toată lumea și a susținut sute de concerte în Asia, America și Europa. Cvartetul a atras atenția publicului, generând o energie enormă din veselia acestuia în cadrul fiecărei reprezentații, astfel încât își continuă turneul în România în 2020.


 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles