Divna si Dan Puric - Spectacol extraordinar de Paste
12
apr
Divna si Dan Puric - Spectacol extraordinar de Paste
SALA RADIO, Bucuresti
12 aprilie 2020, Ora 20:00

Info eveniment

 Florii cu Divna  si Dan Puric la Sala Radio 


Divna Ljubojevic, supranumita si vocea ingerilor, revine din nou in Romania. Dupa cateva concerte sold out, si la cererea fanilor, artista va sustine un nou concert dedicat sarbatorilor Pascale, chiar in Duminica Floriilor. 
Evenimentul va avea loc la Sala Radio pe data de 12 aprilie 2020, incepand cu orele 20.00. 

Alaturi de talentata soprana, pe scena bucuresteana va fi indragitul actor roman Dan Puric. Acestia vor oferi o reprezentatie cu inalta rezonanta spirituala, care sa bucure inimile romanilor. 

Despre muzica Divnei se spune ca atinge corzile sufletelor prin puritate, modestie si fluenta si ca impresioneaza prin culoarea captivanta a vocii si claritatea tonului, foarte rar intalnite. Traind inca din copilarie in lumea muzicii, Divna poseda o mare experienta si abilitate de a transmite esenta - respectiv aceea a unei fiinte care ii canta lui Dumnezeu.

Pretul biletelor variaza, dupa cum urmeaza:
Categoria 1 - 195 lei
Categoria 2 - 155 lei
Categoria 3 –  98 lei


Divna Ljubojevic s-a nascut in Belgrad (Serbia) ȋn 1970. inca de la 10 ani a fost indemnata sa cante, dupa ce, o maicuta de la manastirea Vavadenje, i-a descoperit calitatile vocale remarcabile. La 17 ani se inscrie la Colegiul de Muzica Mokranjac din Belgrad, iar mai apoi devine studenta a Academiei de Muzica din Novi Sad. in urma acestei perioade de perfectionare, Divna devine dirijorul Corului Mokranjac si conduce din 1989, pentru o perioada de doi ani, „Prima Societate Corala” din Belgrad. Ȋn 1991 infiinteaza Ansamblul Melodi cu care incepe sa sustina concerte de muzica bisericeasca veche si contemporana.

Corul il are ca patron spiritual pe Sfantul Roman, care este cunoscut in istoria crestinismului sub numele de Melod, considerat unul dintre cei mai buni poeti pentru bogatia gandirii sale, profunzimea sentimentelor si inspiratia poetica. Originea cuvantului Melod este greaca si semnifica „dirijor de cor”.  incepand cu anul 2001, corul Melodi, impreuna cu Divna ca solist si dirijor prezinta patrimoniul muzical ortodox in intreaga lume (Franta, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Rusia, Africa), atat la festivaluri de renume, precum si in concerte independente. in ultimii 18 ani, Divna si corul Melodi au sustinut peste 500 de concerte.

Dan Puric, un actor desavarsit
Dan Puric, nascut in 1959 in Buzau, este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani atat in tara, cat si in strainatate. Studiile le-a finalizat in Bucuresti, a  absolvit Liceul de Arta „Nicolae Tonitza”, iar mai apoi Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” sub indrumarea lui Dem Radulescu. S-a remarcat ca actor ȋn Bucuresti, unde pana in prezent, joaca in reprezentatiile Teatrului National „I.L.Caragiale”. Totodata, in calitate de regizor a realizat spectacole precum „Toujours l’amour”, „Made in Romania” sau „Don Quijote”, cu care a urcat pe marile scene ale lumii teatrului mondial, ajungand in Viena, Budapesta, Montreal, New York sau Paris.

Pe langa teatru, Dan Puric a realizat si jucat in spectacole de pantomima, transmise de BBC Belfast Royal College si din anul 2009 a devenit unul dintre cei mai cunoscuti conferentiari romani, sustinand conferinte in toate colturile tari pe teme ce tin de valorile moralei crestin-ortodoxe, mare parte dintre acestea fiind in colaborare cu Biserica Ortodoxa Romana.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles