David, Adela & Origen din THE SIX MARTINI ORCHESTRA - PARTENER: PASQUA
2-3
aug
David, Adela & Origen din THE SIX MARTINI ORCHESTRA - PARTENER: PASQUA
Carrousel by Chios, Cluj-Napoca
2 - 3 august 2020, Ora 19:00

Info eveniment

4 ani #TogetherAsOne!
Happy birthday to you & me!

În această lună sărbătorim 4 ani în care ne-am propus să aducem oamenii împreună, pentru o comunitate unită și solitară și o identitate autentică a orașului Cluj-Napoca. Mulțumim că ne-ați fost alături și că ne-am bucurat, am dansat și visat împreună, trăind momente memorabile și pline de distracție.

Avem plăcerea de a vă invita la petrecerea aniversară a tuturor acestor momente, petrecere care se va desfășura pe parcursul a 4 zile!

DAY 1, Joi, 30 Iulie: John Trend - Warm-up: Dj Boddo - PARTENER: CARASSIADAY 2, Vineri, 31 Iulie: RETRO ROMÂNESC - Pappa M & Mc Dylma - PARTENER: Cramele RECAȘDAY 3, Sâmbătă, 1 August: Dj Boddo - Alex Saxo-Vibe (saxofon) - The Violin Girls (vioara) - PARTENER: FERRARI TRENTO 1902DAY 4, Duminică, 2 August: David, Adela & Origen din THE SIX MARTINI ORCHESTRA - PARTENER: PASQUA

Achizitionarea biletului asigura accesul la eveniment, nu si un loc rezervat la masa, dar rezervarea este obligatorie. Rezervarea de masa se face dupa achizitionarea biletului, in functie de disponibilitate, la numarul de telefon 0753 059 361 (interval 12:00-23:00)
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles