Rock 100% Romanesc
11
sep
Rock 100% Romanesc
Teatrul de Vara Mihai Eminescu , Str. Arhitect Harjeu, Bucuresti
11 septembrie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

 

Program si reguli de accesROCK 100% ROMÂNESC”

 

 

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară "Mihai Eminescu" din București.

 

PROGRAM EVENIMENTE :

 

Rock 100% Romanesc

 

18:00 - Deschiderea portilor

19:00 - Inceperea concertelor

22:15 - Inchiderea evenimentului

 

- Evenimentul va fi asigurat din punct de vedere sanitar de catre SPARDTEAM 

- In incita perimetrului se vor gasi bauturi racoritoare si mancare (snack)

 

Reguli de acces decise de catre organizator:

- Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

- Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.

- Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

- In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.

- Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

 

Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

 

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.  

 

Phoenix este cea mai longeviva trupă din România. În decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevărate imnuri pentru generații întregi: "Fată Verde", "Nunta”, “Canarul", "Negru Vodă", "Mica Țiganiadă", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figură marcantă, Nicu Covaci rămâne indiscutabil unul dintre cei mai importanți muzicieni ai României.

 

Trooper sărbătoresc 25 de ani de activitate. Au în spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe românești. În decursul anilor, piesele Trooper au reușit să atragă tot mai mulți oameni. "Tari ca Munții", "Strigăt", "Destin", "Maturizare", "Două Roți", "Trec Anii", "Dragoste Falsă" vor răsuna de pe scenă și în 11 septembrie.

 

Mustang a luat naștere in 2019, însă muzicienii au o mare legatura cu scena încă din anii ’90. Formația a lansat deja un prim material discografic. Ioan Florea, solistul Mustang, a declarat: “Am fost un rebel de când mă știu. În copilărie am început să cânt muzică folk, apoi am continuat cu  rock-ul care  a  fost, este și va rămâne un  fenomen,  o  combinație de  istore  și  experiment. Diversitatea genului m-a ajutat să devin precum un cal mustang și să mă manifest asemenea acestuia – liber.” https://www.youtube.com/watch?v=kNXj7R2d-Eo

 

Green Shepherd este o trupă bucureşteană de stoner rock care a luat fiiţă la începutul anului 2019. Universul “ciobanilor verzi” este compus din teme precum încercările lăuntrice din viața de zi cu zi, presărate cu motive bacoviene si călatorii inițiatice prin camerele minții. În 2020 au lansat un prim material de studio. https://www.youtube.com/watch?v=cydzg7JISM4

 

Despre acest eveniment, Coiotu' a declarat: "Știu că traversăm o perioadă foarte grea, însă nu trebuie să uităm din când în când să zâmbim și să ne bucurăm de lucrurile pe care le iubim. După ce și Phoenix, și Trooper au fost nevoite să amâne turneele din acest an, suntem fericiți că avem șansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciază muzica noastră. Ne vedem în 11 septembrie pentru o repriză serioasă de rock!"

 

Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).

 

 Regulament participare

Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejează sănătatea și duc mai departe speranța să ne vedem mai des!

• Accesul în spațiile destinate evenimentelor va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului.
• Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
• Tuturor participanților li se va măsura temperatura cu un termometru noncontact și se va efectua un triaj observațional. Este interzis accesul persoanelor care prezintă o temperatură corporală ce depăşeşte 37,3°C şi/sau simptome de infecţie respiratorie. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
• Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.
• Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta trebuie să acopere correct nasul și gura.
• Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare din locațiile festivalului.
• Ocupați doar locurile existente pe biletul achizitionat de la firmele de ticketing și păstrați distanța de 2 m între ele. Pe toată durata desfășurării evenimentului spectatorii își vor păstra locul arondat.

• Accesul nu este permis cu alimente și băuturi, este interzisă utilizarea paielor pentru băuturi.

• Achizițiile din timpul festivalului se po face in numerar doar si cu cardul/telefonul.

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de organizatorii evenimentului pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19).

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles