POVESTI CU CAI, APA SI FOC
29
aug
POVESTI CU CAI, APA SI FOC
Circul Metropolitan Bucuresti - Open Air, Aleea Circului 15, Bucuresti
29 august 2020, Ora 18:00

Info eveniment

Circul Metropolitan București – premieră de senzație în aer liber

 

Simfonie cu cai, apă și foc în plină vacanță!

Magia Circului – Povești cu Cai, Apă și Foc este spectacolul-provocare ce marchează excelența reprezentațiilor jucate în aer liber, de artiștii Circului Metropolitan, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15. 

Și pentru că anotimpul vacanței de vară 2020 nu pare să se apropie de final, să ne gândim care sunt elementele care marchează luna august: apa – cu albastrul ei răcoros și focul serilor toride, care încep ușor să miroasă a toamnă.

Superbii cai, conduși magistral de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, completează perfect un spectacol nou plin de culoare, grație, forță, maiestrie și tensiune, pe care vi-l propunem.

Fachiri, acrobați subacvatici, demostrații ecvestre, salturi prin cercuri de foc și multe alte momente care vor ține spectatorii mari și mici cu sufletul la gură sunt pregătite pentru a prinde viață în fiecare seară de weekend, începand din această săptămână.

Circul Metropolitan București va prezenta în tot sezonul cald spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pentru ca spectatorii din Capitală să se poată bucura în voie și în siguranță de actul artistic în deplinătatea lui.

Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemie, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de energie și multă veselie.

Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă!

Programul și regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro .

 

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.

Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.

 

 

Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.

Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.

Datorita conditiilor impuse de legile in vigoare suntem nevoiti sa respectam distanta obligatorie de 2 m, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar in pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si/sau 4 locuri. De asemenea va rugam sa respectati ora de sosire la spectacol.

Va rugam sa cititi urmatorul mesaj privind conduita sociala in vigoare in aceasta perioada. Va mulțumim!

Pentru ca experienta sa fie una placuta pentru toata lumea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita sociala. Doar asa vom ramane cu totii in siguranta, iar vizionarea spectacolelor Circului Metropolitan Bucuresti se va transforma intr-o amintire draga.

Purtati masca de protectie pe toata durata spectacolului. Chiar daca aveti masca pe fata, noi vom sti cand va bucurati, caci zambetul se citeste in ochi.

Masuram temperatura la intrare. Conform reglementarilor in vigoare, suntem obligati sa va luam temperatura la intrare, iar in cazul in care depaseste 37,3 grade, nu va putem acorda accesul, dar va asteptam la alte reprezentatii.

Pastrati distanta. Daca ati venit la spectacol cu familia, stati impreuna si lasa-ti loc si celorlalti sa vizioneze un spectacol de poveste.

Va rugam sa respectati pe parcursul vizitei la noi indicatiile personalului Circului Metropolitan Bucuresti.

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol.

 

 

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Respectati aceste reguli. Doar impreuna, transformam fiecare poveste intr-una cu final fericit

Durata spectacolului : 70 de minute.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles