Mos Craciun vine la Circ
27.12.20
10.01.21
Mos Craciun vine la Circ
Live Stream, stream.entertix.ro, Bucuresti
27 dec 20 - 10 ian 21, Ora 11:00

Info eveniment

”Moș Crăciun vine la Circ” și în luna Ianuarie

 

Povestea Circului Metropolitan București continuă și în 2021. Vă așteptăm cu drag în continuare să fiți alături de noi – momentan doar în mediul online. La mulți ani sănătoși și voiși să avem!

 

Până vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim în Sala de Spectacole, vă așteptăm până pe data de 10 ianuarie 2021 să vedeți sau să revedeți spectacolul nostru ”Moș Crăciun vine la Circ”  -  care este disponibil online în orice moment prin simpla achiziție a unui bilet de pe site-ul www.entertix.ro. Am prelungit perioada de difuzare a acestui spectacol deoarece ne-am gândit și la românii ortodocși de rit vechi care în această perioadă sunt în pregătiri  frenetice pentru sărbătorile de iarnă. Aceștia sărbătoresc pe data de 7 ianuarie 2021 Crăciunul.

”Moș Crăciun vine la Circ” este primul spectacol online realizat de Circul Metropolitan București. Evenimentul dă prilejul artiștilor Circului să fie din nou aproape, chiar dacă în acest mod aparte, de publicul lor, oferindu-le bucurie, strălucire și frumusețe. Într-o iarnă atipică, pe alei încă verzi și lipsite de zăpadă, într-o frumoasă trăsură trasă de un minunat cal negru, își face apariția la Circul Metropolitan Moș Crăciun. Îi găsește pe artiști repetând deși, în această perioadă, spectacolele cu public nu se pot ține. Sunt fericiți că au doi spectatori speciali și decid ca lor să le dedice un minunat spectacol de acrobație, dresură, jonglerie realizate ca întotdeauna cu pasiune, măiestrie și talent, pentru ca Moș Crăciun și Doamna Crăciun să ducă mai departe, tuturor copiilor și iubitorilor acestei arte, un spectacol ca un frumos vis de iarnă, care să le însoțească darurile. În lumina, culoarea și frumusețea specială a spectacolului, stă SPERANȚA, cu promisiunea că ei, artiști și spectatori, se vor putea revedea curând, mai bucuroși și mai fericiți ca niciodată de momentul reîntâlnirii.

Detalii regăsiți pe pagina de facebook Circul Metropolitan București sau pe site-ul www.circulmetropolitan.ro

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles