Curs de Vanzari Online
20
mar
Curs de Vanzari Online
Online training , Zoom.us
20 martie 2021, Ora 10:00

Info eveniment

Pandemia a obligat multe afaceri sa-si regandeasca strategia si abordarea vizavi de vanzari si multi profesionisti s-au vazut nevoiti sa vanda cu ajutorul telefonului si emailului in loc de clasicele intalniri fata in fata. Iar noua realitate ne spune ca ar fi bine sa stapanim vanzarile online, caci va mai dura mult pana sa revenim la tiparul traditional. Acest curs va evidentia particularitatile vanzarilor online si te va invata sa nu ai nicio teama in abordarea clientilor, fie nationali, fie globali.

Program:

  • 1.      Vanzarile online - diferente fata de cele clasice
  • 2.      Tipuri de negociatori
  • 3.      Negocierea internationala
  • 4.      Lebada neagra
  • 5.      Cum facem din Nu un mare Da

Cursul va dura 2 ore, sambata, 20 marie de la ora 10 AM ora Romaniei, iar locurile sunt limitate. La cerere, se poate organiza varianta corporate, pentru o singura companie.

Despre organizator:

Industry Link (www.industrylink.eu) este o firma romaneasca de organizare de evenimente cu vasta experienta in mediul international. Dupa conferinte, expozitii si summituri globale, in Romania organizam traininguri si cursuri pentru cei care vor sa se dezvolte profesional.

Trainer: Beatrice Bildea-Ene https://www.linkedin.com/in/beatriceene

Beatrice Bildea-Ene este formator certificat cu experienta de peste 15 ani in marketing, organizare de evenimente, management, public speaking, media si PR. A lucrat cu echipe din Europa, SUA, Brazilia, Africa de Sud, India si are experienta in negociere internationala. Echipele pe care le-a format si coordonat au organizat evenimente pe 5 continente pentru publicuri nisate si specializate. Acum este Managing Director & Head of Events al Industry Link. 

Pentru acest curs este nevoie sa descarci (download) gratuit Zoom, de aici: https://zoom.us/download.
Vei primi linkul si detaliile de acces inainte de curs, pe email.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles