Concert de primavara - Corala Armonia
22
apr
Concert de primavara - Corala Armonia
MNAR - Sala Auditorium, Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti
22 aprilie 2018, Ora 19:00

Info eveniment

Sala "Auditorium" din incinta Palatului Regal din Bucuresti va fi, duminica 22 aprilie de la ora 19:00, gazda unui concert de mare exceptie. Acustica speciala a salii va vibra, timp de doua ore, la armoniile sonore ale celui mai premiat cor barbatesc din lume, Corala “Armonia”.


In cadrul recitalului, trei dintre cele mai puternice si pure voci feminine ale tarii, Cornelia Rednic, Lavinia Chifor și Paula Seling vor interpreta piese de muzica populara prelucrata, alaturi de corul Arhiepiscopiei Tomisului dirijat de profesorul, muzicologul si compozitorul Iulian Dumitru.


Corala “Armonia” a fost infiintata in 2001 de catre Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru si a devenit cel mai premiat cor barbatesc din lume. In prezent are zeci de membri si un repertoriu foarte vast: de la muzica religioasa sacra si muzica populara prelucrata, pana la compozitii preclasice, clasice si medievale. Concurand  in nenumarate competitii internationale, a castigat de fiecare data cele mai inalte distinctii, printre care medalii de aur in SUA, Austria si Letonia.


Cele trei artiste care vor canta alaturi de “Armonia”, Cornelia Rednic, Lavinia Chifor și Paula Seling, sunt voci de mare exceptie. Cornelia Rednic este un veritabil rapsod al Maramuresului, insa repertoriul ei este mult mai divers iar vocea sa este inconfundabila si iubita de milioane de admiratori. Lavinia Chifor este o tanara voce a folclorului bihorean, premiata in multe festivaluri, iar vocea sa i-a deschis, inca din liceu, calea spre o cariera artistica de succes. Paula Seling este interpreta, si compozitoare, are peste 13 albume publicate, zeci de single-uri si o voce care nu mai are nevoie de prezentare.


Toti acesti artisti de exceptie vor interpreta piese populare prelucrate si piese religioase intr-un recital memorabil prilejuit de Sarbatoarea Pastelui.


Spectacolul va avea loc in capitala pe 22 aprilie 2018 incepand cu ora 19:00, in sala "Auditorium" din incinta Palatului Regal.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide