Crama Avincis
9
mai
Crama Avincis
Crama Avincis, Dragasani
9 mai 2021, Ora 11:00

Info eveniment

Crama Avincis spune povestea unei familii cu un vis, visul familii Stoica, care a pus inca un pilon pentru Romania la cartografierea hartii internationale a vinurilor bune.

O crama care isi are prezente vinurile in intreaga tara, din domeniu horeca, pana la standurile de vinuri din supermarket, desi are o plantatie de numai 50 de hectare de vita-de-vie.

Designul cramei, curtea si mai ales conacul din interiorul domeniului, te vor fascina. Vei vedea pe langa minunata vie si un loc superb care trece de la stilul brancovenesc al superbului conac reconditionat, la stilul modern sau chiar futurist de design al cramei, toate in doar 100 de metri, fiind asezate pe un covor de un verde perfect.

În întregul său, proiectul Vila Dobrușa este un spațiu de libertate și comunicare. Cine pătrunde în acest spațiu descoperă o altă Românie, aceea a lucrului bine făcut, a frumosului și a armoniei.

Gazda noastra, Adrian, ne va detalia si ne va introduce in splendida lume Avincis, de la linia de productie pana in Vinoteca cramei. Degustarea noastra premium este insotita de sase sortimente de vin, platouri cu branzeturi maturare si fructe proaspete, alaturi de nuci si paine.

  - Cramposie Selectionata

  -  Feteasca Regala

  - Cuvee Andrei

  - Negru de Dragasani

  - Cuvee Grandiflora

Include: degustare sase vinuri, platouri degustare, transport, apa, cafea, masti, dezinfectant.

Pe durata transportului purtarea mastilor este obligatorie si le veti primi din partea noastra. Deasemenea si zambetul este obligatoriu si inaintea si dupa terminarea degustarii.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles