ENIGMA
11
dec
ENIGMA
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
11 decembrie 2022, Ora 20:00

Info eveniment

 

MEMBRII MISTERIOSULUI PROIECT ENIGMA

CONCERTEAZĂ LIVE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMANIA

Concert ENIGMA

11 DECEMBRIE 2022 ORA 20,00

BTARENA – CLUJ NAPOCA

 

Trei nominalizări la Premiile Grammy, 120 de milioane de discuri vândute, peste 100 de aur și certificări de vânzare a albumelor de platină și aceasta este doar partea vizibilă a misterului Enigma.

În ciuda acestor cifre, proiectul nu a apărut niciodată în emisiuni live și nici în turnee.

"Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" și multe alte hituri vor fi interpretate live de membrii enigma originali 

Andru Donalds, Angel X și Fox Lima

ale căror voci sunt familiare multor melodii Enigma vor interpreta ca "Original Enigma Voices" pentru prima parte a unui turneu mondial care va incepe in primăvara anului 2022. Acompaniat de o orchestră de coarde și o trupă live, spectacolul este un spectacol de doua ore cu majoritatea hiturilor de top Enigma și a melodiilor all-time cu o fuziune de elemente de semnătură clasice și moderne.

Fondată în anii '80 de un producător român, Enigma a intrat milioane de ascultători cu sunetele lor unice și iconice care sunt incomparabil cu orice altă muzică. O sinteză a stilurilor muzicale, a cântărilor gregoriane, a psalmilor etnici, a clopotelor bisericii, a orgii și a instrumentelor similare va crea o atmosfera specifica și uneori, chiar psihedelice  sunet.

Vânzările record copleșitoare și totuși fețele ascunse au făcut din Enigma unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimului Decenii. Succesul Enigma a fost o sursă de inspirație pentru mulți artiști și producători, inclusiv proiectul gregorian care interpretează pop modern și cântece rock cu un stil inspirat de cântece gregoriane. Spectacolele prezintă peste douăzeci de melodii de pe albume diferite, inclusiv "The Rivers of Belief" de pe primul album "MCMXC A.D" și până la legendarul "Amin" înregistrat pe ultimul lor album "The Fall of Live of a Rebel Angel".

Andru Donalds spune că acesta este un spectacol miraculos și un călătorie de neuitat într-o lume vrăjitoare de sunete și imagini cu versiuni încă nemaiauzite ale melodiilor iconice.

Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert:

MatrimonialeMira https://www.youtube.com/user/MatrimonialeMira/videos

Piata de la A la Z  https://www.piata-az.ro/

Radio Magic FM

Realitatea TVOrganizator MiraDue

Informatii: 0757643978

Fiecare categorie este impartita in grupuri de 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si 4 locuri. Este necesar sa selectati toate biletele din grupurile respective. De exemplu nu se pot cumpara doar 2 bilete din grupul de 3 locuri sau 4 locuri.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles