Cariera PLUS - Program Special de Upgrade Profesional
08.11.21
31.08.22
Cariera PLUS - Program Special de Upgrade Profesional
Online training , Zoom.us
8 nov 21 - 31 aug 22, Ora 18:30

Info eveniment


Vrei sa schimbi ceva in cariera, avansezi si trebuie sa dai interviu pentru un post nou, sau poate ai nevoie de o noua provocare in viata profesionala? Avem pentru tine un Program personalizat de pregatire pentru schimbarea jobului, care te ajuta sa iti faci CV-ul, scrisoarea de intentie, sa gasesti si sa aplici la joburi si sa te pregatesti pentru interviul de angajare. 

Te ajutam sa scapi de emotii si sa fii mai relaxata/a in tot procesul gasirii unuei pozitii profesionale noi, pe masura pregatirii si experientei tale.  

Programul Cariera PLUS include:

- Training: “Cum Scriem CV-ul”. Rezultat - ai CV pregatit
- Training: “Pregatire pentru Interviul de Angajare”. rezultat - stii cum trebuie sa te pregatesti, sa te imbraci, cum si ce sa vorbesti la interviu
- O sesiune de coaching, specific pe nevoile tale - o repetitie personalizata pentru interviu, atunci cand vei fi chemat/a la unul.


Durata programului este de 4.5 ore (in 3 sesiuni) si costa 599 de lei, intalnirile fiind individuale, nu in grup, asa incat toate temerile, intrebarile si sfaturile sa fie personalizate. Aceste sesiuni se programeaza in functie de disponibilitatea ta, prin rezervare directa cu trainerul. Toate intalnirile se desfasoara ONLINE.

BONUS: daca ai nevoie sa iti reanalizezi competentele si aptitudinile, sa intelegi mai bine rolul care ti s-ar potrivi si pozitia intr-o echipa, poti opta pentru o evaluare asupra acestor lucruri, fara niciun cost suplimentar.


Ce agenda avem?

- Elemente esentiale de adaugat in CV si ce e de facut inainte, la si post-interviul de angajare
- Ce sa NU scriem in CV si sa NU facem la interviu
- Cum sa devenim candidatul pe care il cheama la interviu, respectiv care trece de etape premergatoare angajarii
- La ce sa fim atenti cand negociem pachetul salarial
- Ce trebuie sa contina un contract
- Capcane si cum scapam de ele, inclusiv raspunsuri la intrebarile dificile
- Sesiune de simulare interviu.

Programul se tine in Engleza sau Romana, in functie de preferintele candidatului/ei.

Inscrieri la 
contact@industrylink.eu.

Despre Trainer: Beatrice Bildea-Ene este trainerul dedicat acestor cursuri. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activare în domenii precum vanzari, marketing, management, media si PR, dar mai ales recrutarea si selectia personalului o recomanda pentru urmatorul tău curs.

Este formator certificat care a avut ocazia să lucreze cu echipe din tari si culturi diferite: SUA, Portugalia, Brazilia, India, Africa de Sud. Alături de echipele pe care le-a creat, coordonat si indrumat a organizat evenimente pe 5 continente avand o audienta extrem de nisata si specializată. In prezent ocupa functia de Managing Director & Head of Events al Industry Link.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles