Bilete B.U.G. Mafia

B.U.G. Mafia
13
aug
B.U.G. Mafia
Romexpo, Bucuresti
13 august 2021, Ora 20:00

Info eveniment: B.U.G. Mafia

*Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

 .

B.U.G. Mafia este cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania si unul dintre cele mai de succes nume din muzica rap europeana. 

                                     

B.U.G. Mafia (Caddillac, Tata Vlad, Uzzi) a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti, in prezent trupa inroland o adevarata “armata” de fani in mediul online - peste 1,5 mil. de abonati si mai mult de 1 miliard de vizualizari

pe canalul de pe YouTube.

 

 

Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia  - "8 Zile Din 7”"Sa Cante Trompetele""Pe Coasta" si "Bani, Bani, Bani" - domina in continuare playlist-urile radio, strangand peste 125 de milioane de vizualizari si stream-uri pe platformele digitale.

 

 


Accesul este interzis cu obiecte conondente, medicamente, băuturi sau mâncare.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles