Atelierul de Creatie Piticii priceputi -  Corabia piratilor
25
aug
Atelierul de Creatie Piticii priceputi - Corabia piratilor
ATELIERE, SIBIU
25 august 2021, Ora 18:00

Info eveniment


Atelierul de Creație „Piticii pricepuțiʺ - ,,Corabia piraților” 

Coordonator: Claudia Benchea

Sala Studio

Vârstă recomandată: 6-10 ani

Număr participanți: maxim 6

Durată: 1h

Preț bilet: 14 lei

 

***

Claudia Benchea ne provoacă să ne confecționăm o corabie colorată și ușor de realizat. Fie că vreți să fiți pirați, pescari sau căpitanii unui vas de pasageri cu care să faceți înconjurul lumii, la acest atelier vă puteți lăsa imaginația să zboare. Încărcați-vă cu energie, iar Claudia Benchea vă așteaptă la bord.

 

În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE PITICII PRICEPUȚI din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

 

Winners Open WTA 250
1-8
Aug
Winners Open WTA 250
Cluj Napoca
1-8 August
Flight Festival
27-29
aug
Flight Festival
Timisoara
Aerodrom Utilitar Cioca
Untold Festival
9-12
Sep
Untold Festival
Cluj Napoca
9-12 Septembrie
Summerwell
12-15
Aug
Summerwell
Buftea
Domeniul Stirbei
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles