Imperiul Roman: Expozitie Temporara
14 oct
31 dec
Imperiul Roman: Expozitie Temporara
Academia Romana , Calea Rahovei, vis a vis de Palatul Bragadiru, Bucuresti
14 oct - 31 dec 2021

Info eveniment


Imperiul Roman

Tehnologia Învingătorilor

 

 

Centrul Cultural şi de Tineret Ștefan Iordache organizează la București, în premieră, expoziția Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor.

Expoziția se desfășoară în perioada octombrie 2021-ianuarie 2022 și este deschisă publicului la Casa Oamenilor de Știință (accesul se face pe la intrarea din Calea Rahovei).

 

Din 12 octombrie, de marți până vineri, între orele 10:00 și 20:00 și sâmbată și duminică, între 10:00 și 21:00, Casa Oamenilor de Știință este gazda primitoare a măreției Imperiului Roman.

 

Mașinile de război, camera „faunului”, documentul „Roma antica”, distracția și stilul de viață, dar și harta care demonstrează că „toate drumurile duc la Roma” se bazează pe o realitate evidentă și sunt elemente cheie ale expoziției în premieră în Romania Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor.

 

Reconstrucțiile armurilor soldaților de diferite ranguri și ale gladiatorilor vor putea fi admirate și chiar atinse, dezvăluind astfel secretele celei mai puternice armate din istoria omenirii.

 

Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5 care are rol de a susține proiecte, manifestări și activităţi culturale.

www.cultural5.ro

Program de vizitare:
Marți-Vineri: 10:00-20:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-21:00

Accesul este permis în baza certificatului verde (schema completa de vaccinare sau dovada trecerii prin boală)


Intrarea se face din Calea Rahovei, vis a vis de Palatul Bragadiru

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles