Bilete InstaShakespeare

InstaShakespeare
4
dec
InstaShakespeare
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
4 decembrie 2021, Ora 19:00

Info eveniment: InstaShakespeare

Concept artistic: Matei Lucaci-Grunberg

 

Cu: Delia Riciu, Eva Cosac, Ștefan Iancu, Ștefan Huluba, Sever Bârzan, Iosif Paștina, Dragoș Ioniță

 

Un spectacol de improvizație (tip long-form) care pornește de la opera celebrului dramaturg. Spectacolul își propune un fir narativ coerent pornind de la o sugestie a publicului.

 

În principiu este o comedie, dar fiind vorba de improvizație, poate să ajungă să fie orice.

 

Proiect cofinanțat AFCN.

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului Infinit.

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului Infinit din București, str. Mihai Eminescu127, sunt  dotate în conformitate cu toate normele de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior.

– Accesul se face începând cu 15 minute înaintea fiecărei reprezentații, deaceea vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora anunțată pe bilet să fie realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat la 50% din capacitatea sălii. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii la intrare și purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolului sunt măsuri de protecție obligatorii.

Vă mulțumim.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles