Bilete MALUMA

MALUMA
8
apr
MALUMA
ROMEXPO, PAVILIONUL B2, Bulevardul Marasti 65-67, BUCURESTI
8 aprilie 2022, Ora 16:00

Info eveniment: MALUMA

MALUMA revine în România

Va instiintam ca spectacolul Maluma organizat in data de 08.04.2022 va avea urmatorul program:16:00 Accesul publicului
20:00 Spectacol MalumaÎn 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut în premieră în România pe Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial. În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.

 

Însă, începând cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului viitor. Turneul va ajunge și-n România, astfel că, Maluma va reveni în București, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special  ce va avea loc în Pavilionul central Romexpo. Pe lângă o serie surprize pe care Maluma le va pregăti publicului român, conceptul noului turneu, ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, va face ca artistul să aibă o legătură mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.

 

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hit-ul Farandulera, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu prin albumul de debut numit “Magia“. Însă, marea consacrare s-a produs în 2015 prin cel de-al doilea disc, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist". Ultimul său disc, Papi Juancho, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zOhDt1kin5o

https://www.youtube.com/watch?v=CBdQYwpj7VU

 

Preț bilete:

Pentru un număr limitat de bilete prețurile Early Bird vor fi:

 

Diamond Circle - Limited Early Bird – 594 lei în loc de 691 lei.

Intrare generală (general admission) - Exclusive Early Bird – 194 lei în loc de 292 lei.

 

După epuizarea biletelor de tip Early Bird pentru Diamond Circle și Intrare generală (general admission), prețurile de vânzare a biletelor vor fi Diamond Circle – 691 lei și Intrare generală (general admission) – 292 lei.

 

De asemenea, fanii Maluma au la dispoziție și categoria VIP la prețul de 756 lei.

Pentru mai multe detalii mergeți pe www.ddee.ro

 

Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment


Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles