Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Decoratiune de Paste

Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Decoratiune de Paste
5
apr
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Decoratiune de Paste
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
5 aprilie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Decoratiune de Paste

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Decorațiune de Paște

Coordonator Claudia Benchea

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Luna aprilie este luna în care căldura se instalează și mugurii plantelor se deschid. De asemenea, sărbătorim Paștele și ne bucurăm de vacanță alături de cei dragi. Pentru a îmbogăți casa, în această primăvară, piticii pricepuți vor realiza o decorațiune pentru sărbătorile pascale, în cadrul unui nou atelier de creație, ce își propune să stimuleze abilitățile celor mici de a combina și mixa culori prin diverse tehnici, folosind materiale cunoscute de aceștia.

Inspirată de culorile vii ale florilor de primăvară, decorațiunea va fi realizată dintr-o îmbinare de materiale și va putea fi expusă în camera preferată sau va putea fi oferită în dar unei persoane dragi.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles