SAREA-N BUCATE
2
apr
SAREA-N BUCATE
Teatrul Gong - Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
2 aprilie 2023, Ora 11:00

Info eveniment

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

Sala Etaj

SAREA-N BUCATE

după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş

REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;

 

durata: 45 min.

preț bilet flexibil: 12 lei

 

Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nicio dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.

În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.

Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania, în luna mai 2010, la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie, la Festivalului International de Păpuşi, organizat la Baku/Azerbaijan şi în luna noiembrie, la EU Cultural Festival „Youth and children day”, organizat în New Delhi/India.

 

data premierei: 5 mai 2010.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles