Recital de pian Cristian Sandrin
7
apr
Recital de pian Cristian Sandrin
Muzeul de Arta Contemporana George Apostu, Bacau, str. Crangului nr. 18, BACAU
7 aprilie 2023, Ora 17:00

Info eveniment


Recital de pian Cristian Sandrin

Muzeul de Artă Contemporană „George Apostu”

Bacău, str. Crângului nr. 18

7 aprilie 2023, ora 17.00

 

Descriere:

În program:

Ludwig van Beethoven: Sonatele pentru pian op. 109, 110 și 111

 

 

Crescut într-o familie cu tradiție muzicală - tatăl său fiind pianistul și profesorul Sandu Sandrin, Cristian Sandrin începe studiul pianului cu Marina Dragomirescu și mai târziu cu Cristian Dumitrescu, absolvind Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București. Mai târziu, în Marea Britanie, Cristian absolvă Royal Academy of Music cu First Class Honours, finalizând studiile cu Advanced Diploma la prestigioasa instituție britanică, la clasele profesorilor Diana Ketler și Christopher Elton.

În septembrie 2017, Cristian a avut recitalul de debut la Wigmore Hall, în trecut oferind concerte pe alte scene londoneze, cum ar fi St-Martin-in-the-Fields, St. James Piccadily, Templul Masonic din Londra și Queen Elisabeth Hall. Între 2018 și 2020, Cristian a fost invitat să ofere recitaluri și concerte cu orchestra în turneul de concerte în toate colțurile insulelor britanice, în cadrul programului artistic oferit de Countess of Munster Recital Scheme. Printre alte scene importante europene se numără Salle Cortot din Paris, Teatrul La Fenice din Veneția, Palazzo Montepulciano din Italia, Leipzig Hochschule, Salla Manuel de Falla din Madrid, Sala Filarmonicii din Sofia și, nu în ultimul rând, pe scena prestigiosului Ateneu Român. A fost invitat să participe la Festivalul Internațional de Pian din Naarden, Olanda, festivalul Eifel Musicale din Germania și Festivalul KamerArt din România. În iunie 2021, Cristian a debutat ca solist cu Filarmonica „George Enescu”. 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles