Mojo Club

Mojo Club

Dacă n-ai fost încă în Mojo, înseamnă că n-ai simţit ce înseamnă cu adevărat feeling-ul Centrului Vechi. Este unul dintre localurile care reprezintă poate cel mai bine spiritul oraşului. Un club aparte, considerat best karaoke bar din Bucureşti, animat de o adevărată comunitate care se distrează şi trăieşte aventura urbană cu zâmbetul pe buze şi chef de distracţie.

La Mojo Music Club, de pe Gabroveni 14, distracţia este la ea acasă. În fiecare seară ai spectacole de karaoke, show-uri live cu trupe cunoscute sau care abia încearcă să se afirme.

Aşa că, dacă vrei să ieşi din cotidian, dacă eşti în căutarea unei experienţe de calitate, mergi la Mojo indiferent de seară, de la ora 21.00, şi îi vei asculta pe unii dintre cei mai buni interpreţi de cover-uri româneşti şi străine (alternativ music, rock, punk, pop etc.)

Muzică de calitate, originală, o atmosferă relaxantă, un meniu cu preţuri super ok. Ce îţi mai trebuie pentru o seară agreabilă?

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles