Nikos Vertis
27
feb
NIKOS VERTIS
Sala Palatului, Bucuresti, 27 februarie 2020
28
feb
NIKOS VERTIS
Sala Palatului, Bucuresti, 28 februarie 2020

Nikos Vertis

Superstarul muzicii grecești, în concert la București

Nikos Vertis Live la Sala Palatului

Joi 27 februarie si vineri 28 februarie, ora 19.30

 

 

 

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România, pentru al patrulea an consecutiv, cu un concert live de excepție, de aceasta data pentru doua zile, care va avea loc pe 27 si 28 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală.

 

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

          Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 27 si 28 februarie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

          Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

 

          Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si piese noi in premiera pentru publicul din Romania . Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

 

 

 

Info : 0722 408 143, 0745 171 770.

 

  

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles