diMansions

diMansions

Toți artiștii tăi preferați, într-un singur loc, în același weekend! Cel mai mare festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, va debuta între 14 -16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna. Acesta promite o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor ‘80, `90 și 2000. Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de artiști de renume precum: The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Inner Circle, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Tania Evans (vocea originală ”Mr. Vain”), Snap! & Turbo B și mulți alții.

Ai dansat și te-ai distrat pe muzica lor! Profită de șansa de a retrăi cele mai frumoase momente ale tinereții, din clipa în care ți-ai cunoscut jumătatea și ai dus-o la discotecă pentru prima dată, până când ați petrecut pe muzica pe care n-o vei uita niciodată. Hai să clădim împreună cea mai mare petrecere de hituri din inima țării!  

 

În plus, ai 5 motive să faci parte din experiența diMANSIONS:

CORT GIGANT

Nu-ți face griji pentru condițiile meteo! Te poți adăposti sub cel mai mare cort din inima Transilvaniei, cu o capacitate de 10.000 oameni!

 

PARCARE

Te întrebi unde să îți lași mașina în siguranță? Nu ar trebui! Indiferent de unde vii, te asigurăm că avem o parcare mare..MARE!

 

CAMPING

Poți petrece până noaptea târziu! Te poți odihni în voie în camping-ul care este situat la 10 minute distanță de zona de concerte.

 

FOOD COURT

Îți facem toate poftele culinare! Zona de mâncare și băuturi te așteaptă cu preparate tradiționale, dar și specialități street food.

 

TRANSPORT NON-STOP

Vrei să poți să bei o bere.. și încă o bere? Autobuzele diMANSIONS circulă non-stop din Brașov, Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc. diMANSIONS te invită să dansezi și să fredonezi hituri care au scris istoria muzicii, precum: Cheri Cheri Lady, It’s my life, Money for Nothing, Sweat A La La Long, Mambo No. 5, Mr. Vain, Rhythm is a Dancer sau Life is life și să te bucuri de o atmosferă unică, într-una din cele mai frumoase regiuni ale României. Nu vor lipsi din poveste gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile cu preparate street-food dintre cele mai delicioase. Un cadru pitoresc, superstaruri și mega hituri între 14-16 IUNIE, la Castelul Mikó din Olteni!    

 

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS"- ”ȚINUTUL CONACELOR”.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles