Sambata Degustatorilor
Crama Marcea
29
aug
Crama Marcea
Crama Marcea
Crama Budureasca
29
aug
Crama Budureasca
Gura Vadului
Crama Budureasca
Crama Metamorfosis
29
aug
Crama Metamorfosis
Crama Marcea

Sambata Degustatorilor

Sâmbăta degustatorilor, este un eveniment destinat celor care își doresc sa afle cat mai multe despre gusturile vinurilor romanesti, care vor sa cunoască oamenii care fac vinul si procedeele prin care este creat el. Pentru inceput am ales cramele care sunt la o aruncatura de bat de Bucuresti.

 

 

 

Alb, rosu sau rose, oricare dintre ele iti este pe plac, sigur ai sa găsești un nou preferat și sigur o sa te surprindă plăcut aceasta incursiune în lumea taninurilor, gusturilor și aromelor din sudul tarii.

 

 

 

Asadar, te invitam sa ocupi unul dintre cele 18 locuri destinate fiecărei vizite și sa te bucuri de o zi frumoasa și povesti inedite. Sunt multe crame care isi deschid porțile pentru noi și care așteaptă sa le cunoști acasa la ele, sa le cubosti echipa și povestea iar weekendul acesta am ales trei dintre cele mai frumoase, Marcea din Stefanesti, Vitis Metamorfosis și Budureasca din Dealul Mare.

 

 

 

Te așteptăm cu drag și cu porțile deschise sa le calci pragul și sa te bucuri de căldură cu care te întâmpină. 

 

 

 

Deci, vii?

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles