Tu cum bei cafeaua? Ibric sau aparat? Tare sau pentru ziua întreagă? Pui zahăr? De gust sau pentru a iți da energie?
Avem mai multe întrebări despre cafea, probabil ca și tine. Incercăm să iți răspundem la ele în dimineața zilei de 4 și 11 ianuarie în București, să iți arătăm procesul de prăjire(cafea verde prăjită în tigaie), America de Sud sau Africa, să iți creezi propria cafea, cappuccino, americano fie un espresso tare pentru întreaga zi. Espresso da, fără nici un "x" în componență.
Ce zici, bem o cafea si mâncăm un cub de ciocolată la începutul anului?
Avem doar 22 de locuri disponibile, așteptăm doritori de socializare și cafea bună.
Include : procedeu de prajire, training preparare cafea, degustare a minim 4 sortimente de cafea, apă, ciocolată.
Durată: 2-3 ore.
Număr de participanți : Maxim 22.
E-mail: florintunaru.tif@gmail.com
Tel: 0731700248.