Rafting pe raul Buzau

Rafting pe raul Buzau

Am inceput sa facem livrari!

 

Livram portii mari de adrenalina si emotie, toate in conditii de siguranta maxima. 13 km de adrenalina in mijlocul naturii, admirând spectacolul verde desfasurat pe ambele maluri ale râului Buzau.

 

Cel mai vechi si experimentat operator, pune siguranta pe primul loc, alaturi de starea ta de bine. Cu toti ghizii, componenti de baza ai lotului national de rafting, acreditati IRF, si cu rezultate formidabile la Campionatul European (locul 5 in 2019) si (locul 12 in 2019) la Campionatul Mondial, echipa noastra se califica sa-ti ofere o experienta inedita. Hai sa ne cunoastem si sa impartim un raft (barca gonflabila).

 

Ce trebuie sa stii?

 

Trebuie sa stii ca turele MaresOutdoorEvents au un grad de dificultate scazut sau mediu, in functie de debitul râului Buzău.

 

Ce iti trebuie sa participi?

 

Intai de toate, iti trebuie zâmbet si voie buna, de restul ne ocupam noi. Vei primi echipamentul necesar (costum neopren, casca, incaltari), pe langa pagaie si raft, iar instructajul se face la locul întâlnirii noastre, din Valea Lupului.

Dupa dus, te asteptam la mica noastra petrecere din curtea pensiunii, sa bem o bere, sa servim prânzul, si sa povestim experienta trăită de tine.

 

35% din profitul evenimentelor noastre se vor duce catre cadrele medicale si spitale, si o mica parte catre Lotul National de Rafting.

 

Evenimentele au loc la 120 km distanta de Bucuresti, iar ora 7.00 este ora obligatorie de intalnire, nu putem astepta mai mult de 5 minute, cursele incep la ore fixe si avem un program de respectat, si impus de hidrocentrala.

 

7.00 - Piata Victoriei.

Transportul se efectueaza in microbuze de 7 locuri , iar soferii sunt profesionisti.

 

Pachet: transport, cursa, echipament,  beri, apa, ceai, cafea, produs patiserie. (7.00 - 18.00)

Pret: 280 ron.

 

Detalii: florintunaru.tif@gmail.com

Tel: 0731700248.

 

Eveniment organizat de MaresOutdoorEvents in colaborare cu Tripi-trip.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles