VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru

VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru

 

INFO EVENIMENT

 

TEATRUL ION CREANGĂ, în parteneriat cu ARCUB

prezintă

 

VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru

 

01 iunie – 26 septembrie 2021

Grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr. 5, Sector 3)

 

Și vara aceasta în centrul Bucureștiului se joacă teatru pentru cei mai tineri spectatori: micuții cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 6 ani, însoțiți în fantastica lor aventură prin lumea poveștilor de părinți sau bunici. Începând din iunie și până la final de septembrie, Teatrul Ion Creangă aduce în fiecare weekend spectacolele sale – dar și atelierele de creativitate – în aer liber, într-un mediu sigur și prietenos, la VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru.

 

Desfășurat în amfiteatrul amenajat în grădina Casei Eliad – Bd. Mircea Vodă, nr. 5, programul le prilejuiește copiilor întâlnirea cu unele dintre cele mai îndrăgite povești din repertoriul Teatrului. Și nu doar cei mici sunt invitați să se bucure, ci și părinții, sesiunile de teatru în aer liber fiind o modalitate ideală de petrecere a timpului liber în familie – și o oportunitate pentru părinți de a se conecta la bogăția emoțiilor experimentate de copii.

 

Totodată, programul VăraTIC aduce și o noutate, incluzând pentru prima oară ateliere de creativitate și de dezvoltare prin teatru coordonate de actorii Teatrului Ion Creangă.

 

Pentru siguranța participanților, atât a publicului, cât și a artiștilor și tehnicienilor, activitățile  se desfășoară în concordanță cu măsurile impuse de autorități și în condiții de siguranță sanitară (organizarea triajului epidemiologic, reducerea numărului de locuri, dezinfectarea frecventă a suprafețelor și echipamentelor etc.). Participarea la activități este condiționată de acceptarea și respectarea Regulamentului de acces în spațiul Amfiteatrului.

 

► Biletele pentru spectacole se pot achiziționa în pachete de câte 2, 3, respectiv 4 bilete, pentru a permite menținerea distanței recomandate între fiecare familie sau grup de spectatori, conform reglementărilor în vigoare. Biletele pentru ateliere se achiziționează exclusiv pentru copii, adulții însoțitori participând gratuit la activitate.

 

Află mai multe despre calendar și activități pe varatic.teatrulioncreanga.ro.

Urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau Youtube! Și nu uita să te abonezi la newsletter-ul Teatrului Ion Creangă pentru a fi la curent cu toate noutățile!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles