Chios - 4 ani #TogetherAsOne!

Chios - 4 ani #TogetherAsOne!

Dorim ca din fiecare vizită la CHIOS să dăm naştere unei Experienţe Unice. De aceea, ne asigurăm de crearea unui spaţiu în care fiecare client să se întâlnească pe sine o dată ce pășește pe tărâmul Chios și, de ce nu, să devină locul în care poţi evada, tu cu tine. Tu, când ai simţit ultima oară că te-ai întâlnit cu tine?

 

Happy birthday to you & me!În această lună sărbătorim 4 ani în care ne-am propus să aducem oamenii împreună, pentru o comunitate unită și solitară și o identitate autentică a orașului Cluj-Napoca. Mulțumim că ne-ați fost alături și că ne-am bucurat, am dansat și visat împreună, trăind momente memorabile și pline de distracție.

Avem plăcerea de a vă invita la petrecerea aniversară a tuturor acestor momente, petrecere care se va desfășura pe parcursul a 4 zile!

DAY 1, Joi, 30 Iulie: John Trend - Warm-up: Dj Boddo - PARTENER: CARASSIA

 
DAY 2, Vineri, 31 Iulie: RETRO ROMÂNESC - Pappa M & Mc Dylma - PARTENER: Cramele RECAȘ


DAY 3, Sâmbătă, 1 August: Dj Boddo - Alex Saxo-Vibe (saxofon) - The Violin Girls (vioara) - PARTENER: FERRARI TRENTO 1902


DAY 4, Duminică, 2 August: David, Adela & Origen din THE SIX MARTINI ORCHESTRA - PARTENER: PASQUA

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles