Jazz in the Park

Jazz in the Park

 

Va fi Jazz in the Park 2021 cu: Fatoumata Diawara, José James with special guest Taali, Dominic Miller, Fanfare Ciocarlia, hania rani, Luiza Zan, Alexandrina Hristov, Nik Bärtsch, Marco Mezquida Music, Taraf de Caliu, JazzyBIT, Moonlight Breakfast, MÖRK, Rotem, Ron Minis, Balkan Taksim, Bigg Dimm a'Band, Sorin Zlat Trio, A-C Leonte, ARCUS TRIO, Beats-Remedy, Taraful de la Varbilau, Essential Notes, Teodor Pop, Rubié, Bogdan Vaida, Habibi Funk DJ Set, Kornelia Binicewicz DJ Set, Vinyl, Rum, Tapas & Wine: Dodo, Bully, Puiu, UFe, Karak, IORGA în 2-5 septembrie.

#Ascultă 

 

Jazz in the Park: Prolog

Ce înseamnă Jazz in the Park pentru noi

Timp de șapte ani, la începutul fiecărei veri, Clujul a respirat JAZZ.

Timp de șapte ani, Parcul Central, inima orașului Cluj-Napoca, a fost locul în care ne-am întâlnit cu oameni de peste tot din țară pentru a ne bucura împreună de jazz de toate felurile, cântat pe scene aflate pe aleile parcului sau ascunse printre copaci. Am dansat împreună, ne-am îmbrățișat prietenii, am stat de povești la un pahar de vin sau de bere rece, ne-am relaxat în hamace sau pe pături și am ascultat multă muzică bună.

Timp de șapte ani, alături de alți zeci de mii de oameni, ne-am creat o mulțime de amintiri, care de care mai frumoase.

Nu ne stă în fire să ne oprim după șapte ani care ne-au ajutat să acumulăm atât de multe lecții importante, atât de multe amintri prețioase și să învățăm să confruntăm orice provocare. Fiindcă, la urma urmei, suntem organizatori de evenimente, iar Jazz in the Park, mai mult decât un festival, este stilul nostru de viață. Și, în timp ce munca pe care o facem de atâta timp se învârte în jurul lui și depinde de el, știm că și sufletul unei comunități pulsează prin evenimentele pe care le organizăm.

Jazz in the Park și-a găsit casă în Parcul Central din Cluj-Napoca timp de șapte ani. A fost cuibul nostru, iar relația festivalului cu membrii comunității a devenit din ce în ce mai strânsă și mai frumoasă cu fiecare ediție. Ne e dor de Parc așa cum ne e dor de voi și de-abia așteptăm să ne întoarcem acasă. Însă contextul actual impune o schimbare și, pentru că nu mai putem aduna un oraș întreg în Parc, ne-am hotărât să ducem festivalul în tot orașul și spiritul din Parcul Central odată cu el. Vom face Jazz in the Park În Tot Orașul.

De asemenea, vă asigurăm că în cazul în care vor surveni modificări în festival din cauza restricțiilor guvernamentale sau din cauze care nu țin de voi, publicul participant, vă vom returna automat banii de bilete.

Vă invităm să ne fiți alături. Avem nevoie de voi, publicul nostru. Voi sunteți principala noastră motivație. Fiindcă atunci când simțim că avem sprijinul comunității în spate, suntem mai hotărâți ca niciodată să dăm tot ce avem mai bun și să creștem prin munca noastră. Așa că haideți să descoperim împreună ediția a VIII-a a Jazz in the Park, o ediție ÎN TOT ORAȘUL! 

 

Program:

3 septembrie

Main Stage 

19:00 - Barabas Lorinc 

21:30 - Dominic Miller 

Piano Stage 

18:00 - Sorin Zlat Trio

20:00 - Marco Mezquida

Curtea Șaraimanic 

17:30 / 19:30 - Taraf Marian Mexicanu 

Livada cu viniluri 
DJ sets by VRTW Artists

Bully 

Dodo 

4 septembrie

Main Stage 

19:00 - Ron Minis 

21:30 - Fatoumata Diawara 

Piano Stage

18:00 - Bogdan Vaida

20:00 - Nik Bartsch

Curtea Șaraimanic 

17:30 / 19:30 - Taraful de la Vărbilău 

Livada cu viniluri 
DJ sets by VRTW Artists

UFe 

Puiu 

5 septembrie

Main Stage 

16:30 - Balkan Taksim

19:00 - Mörk

21:30 - José James with special guest Taali

Piano Stage 

18:00 - Teodor Pop

20:00 - Hania Rani

Curtea Șaraimanic 

17:30 / 19:30 - Taraful lui Ionică Minune 

Livada cu viniluri 
DJ sets by VRTW Artists

Karak 

Iorga 

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles