Winners Open WTA 250

Winners Open WTA 250

UPDATE:

Avand in vedere ultimele reglementări in vigoare la nivel national privind desfasurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la turneul Winners Open pot participa:

A persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore

B persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test CERTIFICAT antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

C persoanele care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între ziua 15-180 ulterior confirmării infectării cu SARS-CoV-2

D dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 (cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

 

Pentru a permite accesul la turneu și persoanelor nevaccinate, capacitatea locurilor disponibile în tribună a fost redusă cu 25%.

 

WINNERS OPEN va fi primul turneu WTA din Cluj-Napoca si singurul la ora actuala din Romania.  

Turneul avea loc in 1-8 august, in aer liber, la Winners Sports Club.

Jucatoare din circuitul WTA intra in competitie la probe de simplu si dublu, pentru premii in valoare de 235.000 USD si 280 de puncte in clasamentul WTA.

 

4 românce pe tabloul principal

 

4 românce se află pe lista jucătoarelor care intră în competiția de la Cluj: Patricia Maria Țig (locul 62 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 79 WTA), Ana Bogdan (locul 92 WTA) și Irina Bara (locul 113 WTA).

 

Înscrierile pentru competiția de simplu s-au încheiat, iar pe tabloul principal se află 11 jucătoare din top 100 WTA. Cea mai bine clasată jucătoare care va participa la turneu este franțuzoaica Alizé Cornet (locul 56 WTA).

 

Premergător tabloului principal al turneului, vor avea loc 2 zile de calificări pentru alte 24 de jucătoare. În total, 32 de jucătoare se vor întrece la proba de simplu și 16 echipe la dublu. Deocamdată, pe tabloul principal avem reprezentante din 9 țări. Meciurile se vor desfășura pe 3 terenuri oficiale, cu spectatori în tribune. Va fi construită o tribună cu capacitate de 1200 de persoane lângă terenul central, iar lângă terenurile secundare vor fi 300 de locuri.

 

INFORMATII DE ACCES

 

Avand in vedere legislatia nationala in vigoare privind desfasurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la turneul Winners Open pot participa:

Doar persoanele care fac dovada vaccinarii impotriva SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

 

Documente necesare la intrare in baza sportiva:

 

certificat de vaccinare

act de identitate

bilet (tiparit sau in format electronic)

 

NU vor avea acces in baza sportiva in care are loc evenimentul:

 

persoanele care s-au imunizat doar cu prima doza de vaccin

persoanele care se afla in perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului

persoanele nevaccinate (chiar dacă prezinta un test RT-PCR negativ)

Acces minori

 

Copiii cu varsta pana la 3 ani nu au nevoie de bilet, daca sunt tinuti in brate de un adult

Copiii cu varsta curpinsa intre 3-12 ani vor avea nevoie de un test RT-PCR negativ care sa nu fie mai vechi de 72 de ore inainte de intrarea la eveniment si au nevoie de bilet de acces

Copiii mai mari de 12 ani trebuie sa aiba certificat de vaccinare care sa ateste finalizarea schemei complete de vaccinare(10 zile de la rapel) si au nevoie de bilet de acces

 

La intrarea in baza sportiva, toti participantii vor fi supusi unui triaj epidemiologic.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles