Alege Culoarea

Alege Culoarea
11
mai
ALEGE CULOAREA
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Bucuresti, 11 mai 2024

ALEGE CULOAREA

 

Hai alături de artiștii Circului Metropolitan București și Alege Culoarea – într-un spectacol de zile mari în care numerele de echilibristică uluiesc prin precizia și eleganța lor, în timp ce  jongleriile se împletesc cu acrobații neașteptate!

Nu rata șansa de a-ți bucura sufletul de copil- orice vârstă ai avea-  și poposește în sala de spectacole a Circului Metropolitan Bucuresti in fiecare week-end si vei avea parte de explozie de culoare și de cele mai spectaculoase acrobații și cele mai îndrăgite dresuri de cai.

 

 

Accesul în sălile de spectacole nu mai este restricționat de prezentarea certificatului de vaccinare iar purtarea măștii de protecție nu mai este obligatorie, dar este recomandată în spațiile închise.

 

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, instituția acordă gratuități în limita locurilor disponibile. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare și în baza unor documente doveditoare. Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauza)

 

AUDIENȚĂ GENERALĂ

Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauza)

 

Copiii în vârstă de până la 2 ani beneficiază de gratuitate la intrare, dar fără loc asigurat în sala de spectacol(copiii vor fi ținuți în brațe de către părinți).

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles