Alege Culoarea
25
sep
ALEGE CULOAREA
Parcul Izvor, Bucuresti, 25 septembrie 2021
26
sep
ALEGE CULOAREA
Parcul Izvor, Bucuresti, 26 septembrie 2021

Alege Culoarea

ALEGE CULOAREA

 

Culorile verii... culorile toamnei… culorile vieții, dar mai cu seamă culorile jocului. Și spuneți voi unde se întâlnesc culorile vii ale verii, culorile intense ale toamnei, jocul, bucuria vieții altundeva decât în Arena Circului.

În ochii acrobaților și gimnaștilor, în luminile scenei, în zborul lor cu costume viu colorate care strigă: ”...Veniți la Circ! Veniți să ne vedeți! Veniți să cunoaștetț culoarea iubirii… a curajului… a înțelepciunii… a bunătății…”

Culorile binelui în spectacolul nou, frumos și plin de îndrăzneala care se cheamă... Cum putea să se cheme?

Culorile jocului... un zbor de frunze de lumină sub cupola Circului din Parcul Izvor.

 

 

Participarea la spectacolele CIRCULUI METROPOLITAN BUCUREȘTI se va face ținând cont de Hotărârea de Guvern  nr. 70 din 16.09.2021  care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor: Accesul la spectacolele este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore.

Dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi verificat de organizator prin aplicația mobilă de verificare, iar în cazul cetățenilor străini și apatrizi, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba țării respective și în limba engleză.

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles