BLUMFEST

BLUMFEST

Pregătește-te pentru cel mai spectaculos festival în lanul de lavandă!

 

Activități diverse, concerte, foodtrucks, concursuri, invitați speciali, zone amenajate pentru ședințe foto, relaxare și timp de calitate cu prietenii sau în familie, stare de bine, conectare cu natura, toate te așteaptă Sub Coastă, în inima câmpului purpuriu cu 10 ani de poveste!

 

 

Vor fi alături de voi: Maria Răducanu (24 iunie), Nightlosers (25 iunie), Green Onions (25 iunie), The Motans (1 iulie), Vunk (2 iulie).

 

Gașca Zurli abia așteaptă să se distreze cu cei mici pe 2 și 3 iulie!

 

Nu rata experienta senzoriala memorabila BLUMFEST!

 

24 iunie - 3 iulie - Sub Coastă, Apahida, Cluj.

 

Mai multe informații despre festival, program și activități pe: www.blumfest.ro și pe https://www.facebook.com/blumfestcluj

 

*Prin achiziționarea biletelor cumpărătorii se obligă să respecte regulamentul oficial al evenimentului, înregistrarea, regulile și procedurile de cumpărare a biletelor (online și la fața locului) și acces. Achiziția biletelor din alte zone decât cele autorizate de organizatorul evenimentului este interzisă și duce la restricționarea accesului.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles