ACROGRAFICA

ACROGRAFICA

 

O Desfășurare Electrizantă de Abilități și Energie – ACROGRAFICA 

 

Bine ați venit în universul uimitor al spectacolului "Acrografica"! Cu o paletă de numere alerte de acrobație și dresaj executate de profesioniști ai arenei, acest spectacol te captivează din prima clipă cu o explozie de culoare, ritmuri sincopate și prezențe electrizante ale splendidelor cabaline care încununează acest show incredibil.

 

"Acrografica" aduce pe scenă un melanj savuros de umor, numere spectaculoase și prezențe memorabile ale artiștilor care ard pe arenă ca niște adevărate staruri. Vizualurile de excepție transformă spațiul într-o poveste fascinantă, în timp ce coloana sonoră te ține alert și te cucerește prin ritmul, versatilitatea și forța sa.

"Acrografica" este un show actual și tulburător, care scrie cu emoție și energie magia sub cupola circului.

 

 

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, instituția acordă gratuități în limita locurilor disponibile. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare și în baza unor documente doveditoare.

 

Spectacol de Circ recomandat copiilor cu varsta de peste 12 ani.

Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauza)

 

Copiii în vârstă de până la 2 ani beneficiază de gratuitate la intrare, dar fără loc asigurat în sala de spectacol(copiii vor fi ținuți în brațe de către părinți).

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles