Concord Iasi Open - ATP Challenger 100

Concord Iasi Open - ATP Challenger 100

Concord Iași Open - ATP Challenger 100 - cel mai important turneu masculin din România, ediția a patra are loc la Baza Sportivă Ciric în perioada 10 - 16 iulie 2023. Directorul turneului Concord Iași Open este Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii 20 ani.

 

09.07 – 10.07 meciuri de calificări

10.07 – 23.07 meciuri tabloul principal

 

Tragerea la sorți a tabloului principal (Main Draw) are loc sâmbătă, 08.07 și va fi transmisă live pe contul de Facebook @concordiasiopen.  

Programul exact al primelor meciuri îl comunicăm dumincă pe canalele de social media @concordiasiopen si pe site www.iasiopen.com

 

Te așteptăm la tenis la Iași, capitala tenISului din vara 2023.

La edițiile precedente au fost prezenți, printre alți jucători, spaniolul Pablo Andujar, (career high 32 ATP), francezul Hugo Gaston (66 ATP), croatul Borna Coric (career high 12 ATP) și Jiri Lehecka (37 ATP).

 

Meciuri de tenis de înaltă calitate și timp petrecut într-un cadru sportiv și elegant.

 

Pe intraga perioada a turneului, în Fan Zone, găzduim activități recreative în aer liber, sesiuni de autografe, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu jucătorii, activități creative și artistice, restaurante, magazine și zone de relaxare.

 

Acces Minori

Minorii sub 7 ani au acces gratuit, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc (un adult poate intra cu un singur copil). Copiii care un împlinit 7 ani au nevoie de bilet.

 

Acces terenuri

Meciurile oficiale se joaca pe terenul central si terenurile 5 și 6. Biletul de acces la turneu oferă și acces la terenul 5 in limita locurilor disponibile. 

 

Info Bilete

Biletele sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.

 

Biletele achiziționate sunt nerambursabile. Entertix.ro este partenerul exclusiv de biletele al Concord Iași Open.   

 

Concord Iași Open este organizat de Concord Service Center, sponsorul principal al turneului în parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Iași Open si Primăria Municipiului Iași.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles