CAMPIONATUL NATIONAL DE INOT IN BAZIN SCURT

CAMPIONATUL NATIONAL DE INOT IN BAZIN SCURT

 

FRNPM organizează la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, Campionatul Național de Înot în Bazin Scurt, în perioada 9-12.11.2023

Competiția se adresează următoarelor categorii de vârstă: seniori, tineret și juniori, masculin și feminin.

Accesul spectatorilor se va face pe bază de bilet.

 

Accesul sportivilor se va efectua pe baza legitimației de sportiv.

 

Accesul antrenorilor și membrilor colectivelor tehnice se va face pe baza unui document oficial eliberat de clubul de care aceștia aparțin , care să conțină numele, prenumele și rolul acestora în cadrul clubului.

 

REGULI SPECIFICE

 Concursul se desfăşoară după sistemul seriilor eliminatorii şi finale. Excepţie fac probele de 400m mixt masculin și feminin, 800m liber feminin si 1500m liber masculin si probele de stafeta, care se vor desfăşura contracronometru. Seriile rapide ale probelor 400m mixt, 800m liber, 1500m liber si toate seriile de stafeta se vor desfasura in reuniunile finalelor.  La probele unde sunt înscrişi minimimum 16 sportivi se vor organiza 2 finale.

 

Componența finale: finala „A” – open, finala „B” – tineret si juniori.

 

La probele unde sunt înscrisi minimum 20 de sportivi juniori, se vor organiza 3 finale.

 

Componența finale: finala „A” – open, finala „B” – tineret si juniori, finala „C” – juniori;

 

CLASAMENTE: 3 clasamente individuale și de ștafetă, masculin/feminin, Open, Tineret + Juniori, și Juniori. Clasamentul pentru categoria tineret și juniori va fi alcătuit în ordine din finala A, finala B și restul din serii. Clasamentul pentru categoria juniori va fi alcătuit în ordine din finala A, finala B, finala C și restul din serii.

 

Cele mai bune performanțe ale competiției la masculin și feminin, conform tabelei FINA de punctaj în bazin scurt, se vor premia la categoriile : Open, Tineret și juniori, Juniori.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles